Toto zariadenie má všetko, čo potrebujete.

Holofone Phablet je snom každého, kto chce mať doma najuniverzálnejšie zariadenie typu „všetko v jednom„. Tento 7-palcový phablet funguje ako smartfón so systémom Android Marshmallow a zároveň ako počítač / mini-tablet s plnohodnotným systémom Windows 10. Vo výbave má takisto mobilný projektor so svietivosťou 35 lumenov, ktorý dokáže vytvoriť obraz s uhlopriečkou až 100 palcov.

Zariadenie sa dostane na trh 1. septembra. Prvá várka je už vypredaná, výroba bude ďalšie kusy posielať v novembri. Cena sa pohybuje v rozmedzí 750 až 950 dolárov. Najlacnejší model obsahuje iba samotné zariadenie a stylus, najdrahší model má v balení aj množstvo príslušenstva.

holofone_projektor_nowat

Telefón poháňa procesor Intel Cherry Trail 8300. Vo výbave nájdete 4 GB RAM, 128 GB úložisko a 13MP zadný fotoaparát. Batéria má kapacitu 3500 mAh, rozmery ani hmotnosť však výrobca neudáva. Rovnako nepoznáme ani portovú výbavu. Holofone Phablet by sme si asi nekúpili, ale treba uznať, že zariadenie má svoje čaro – dokázalo skombinovať množstvo prístrojov do jednej škatuľky. Otázkou ostáva, ako dobre to funguje v praxi.

Zdroj: The Verge

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit