Už aktuálna séria je na tom veľmi dobre.

Honor začiatkom júla na slovenský trh uviedol model 90, ktorý vzbudil pozornosť. Je to predovšetkým kvôli výborne zvolenej výbave a nemenej zaujímavej cene. S modelom Honor 90 sa však menia pravidlá hry pri fotení za zlých svetelných podmienok. Najnovšie správy z portálu GSMArena však naznačujú, že spoločnosť Honor sa pripravuje na uvedenie nástupcov série Honor 90, ktorej súčasťou bude aj TOP model Honor 100 Pro.

Séria Honor 90 bola najskôr dostupná pre čínsky trh. Neskôr sa však dostala aj na európsky a indický trh. Hoci uvedenie na slovenský trh prebehlo iba pred približne dvoma mesiacmi, tak už teraz sú dostupné prvé správy o modeli Honor 100 Pro, ktorý by mal byť na trh uvedený už v novembri. O tomto telefóne ako prvý informoval jeden z najspoľahlivejších leakerov, ktorý dodáva, že Honor 100 Pro bude vybavený čipovou sadou Snapdragon 8 Gen 2.

Honor 90Zdroj: TOUCHIT
Honor 90

Okrem toho, vo výbave sa objaví aj 120 Hz AMOLED displej s rozlíšením 1 224 × 2 700 pixelov a 3 840 Hz PWM stmievaním, čo je rýchle zapínanie a vypínanie pixelov obrazovky s určitou frekvenciou, čím sa vytvára ilúzia rôznych úrovní jasu. Šírka týchto cyklov zapnutia a vypnutia určuje vnímaný jas.

V súvislosti s displejom sa objavila aj správa, ktorá tvrdí, že Honor 100 Pro bude mať výrez v strednej časti. V ňom sa bude údajne nachádzať selfie fotoaparát s vysokým rozlíšením. Bude to tentokrát ešte viac ako 50 Mpx pri modeli 90 Pro?

Dúfame však, že Honor 100 Pro nepostihne rovnaký osud, ako model 90 Pro, a z Číny sa čoskoro dostane aj do Európy. 

Titulný obrázok Honor 90.

Zdroj: GSMArena

Prečítajte si aj:

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.