Smartfóny už dnes neslúžia len na komunikáciu, ale aj na zábavu, asistenciu rôzneho druhu a hlavne na fotografovanie.

S novým modelom HONOR 90 sa menia pravidlá hry pri fotení za zlého osvetlenia, pretože s ním do rúk dostanete tie najmodernejšie funkcie. Poďme sa pozrieť, prečo presne je HONOR 90 šampión vo fotení za zhoršených svetelných podmienok.

Kombinácia hlavného fotoaparátu s vysokým rozlíšením, všestranných pomocných fotoaparátov a inteligentných softvérových optimalizácií vám umožní odfotiť skvelé detailné snímky v bohatých farebných odtieňoch a s pôsobivým dynamickým rozsahom za každých svetelných podmienok.

Honor 90Zdroj: TOUCHIT
Honor 90

Fotoaparát s umelou inteligenciou si poradí aj v šere

S pokročilým 200 Mpx hlavným fotoaparátom a snímačom 1/1,4″, HONOR 90 výrazne prekonáva mnohých konkurentov. Veľkosť snímača je o celých 24 % väčšia, ako u predchádzajúcej generácie, čo zvyšuje schopnosť snímania svetla o pôsobivých 14 %. Novinka a jej fotoaparát vás príjemne prekvapí funkciou AI Scene Recognition, ktorá dokáže inteligentne analyzovať dané svetelné podmienky a použiť optimálne nastavenie tak, aby výsledná fotka bola čo najlepšia.

Funkcia Nočný režim s umelou inteligenciou posúva fotografovanie pri slabom osvetlení na vyššiu úroveň. HONOR 90 vďaka tejto funkcii tvorí aj v šere ostré a detailné snímky, ktoré sú dokonale jasné a živé.

Vďaka nočnému režimu, s podporou najnovšieho systému HONOR Image Engine, vás po stlačení spúšte nečaká žiadne oneskorenie; jednoducho zamierite, odfotíte a za okamih si už prezeráte jasnú a detailnú fotku. Či už to bude záber z rozhľadne na mesto za súmraku, alebo tichá scéna za svitu mesiaca. Ihneď pochopíte, že HONOR 90 je v tomto smere naozaj popredu.

Honor 90Zdroj: TOUCHIT
Honor 90

Špičková technológia HONOR Image Engine

Poďme sa však ešte trochu ponoriť do technických detailov. Už spomínaný väčší snímač znamená viac zachyteného svetla, čo následne vedie k tomu, že snímky sú jasnejšie, ostrejšie a obsahujú viac detailov.

Fotoaparát HONOR 90 optimalizoval výkon svojho snímača pomocou pokročilých algoritmov umelej inteligencie, ktoré fungujú ruka v ruke s hardvérom a umožňujú zachytenie multimodálnych informácií na vysokej úrovni s podporou technológie HONOR Image Engine, špičkového zobrazovacieho systému, ktorý kombinuje pokročilý hardvér a softvér.

Honor 90Zdroj: TOUCHIT
Honor 90

Dizajn inšpirovaný šperkami a darček zdarma

Spoločnosť HONOR je známa tým, že sa intenzívne venuje inováciám, orientovaným na človeka a HONOR 90 je v tomto smere jedným z popredných zariadení. Novinka má navyše aj zaujímavý dizajn a udržuje si čistú estetiku oceňovaného radu N. HONOR 90 má 6,7 palcový AMOLED plávajúci displej, zaoblený na všetkých štyroch hranách, vďaka čomu je hladší na dotyk a pohodlne sa drží v dlani. Displejom to ale nekončí.

Na zadnej strane inšpirovanej luxusnými šperkami nájdete fotoaparát zasadený do dvojitého prstenca. Ten vás na pohľad zaujme svojim leskom a jemnosťou, ktoré sú výsledkom precíznej techniky remeselného brúsenia.

Honor 90Zdroj: TOUCHIT
Honor 90

Vyberte si ten svoj. HONOR 90 si môžete zaobstarať v čiernej Midnight Black, zelenej Emerald Green alebo striebornej Diamond Silver. Odporúčaná cena je 549 € s pamäťou 8 + 256 GB alebo 599 € s pamäťou 12 + 512 GB. Navyše môžete k nákupu získať v závislosti od operátora darček. U operátora Orange do 30.9. dostanete k nákupu aj druhý telefón HONOR X6 len za jedno Euro.

U operátora O2 je k dispozícii s výkupným bonusom 180 € pri odpredaji starého zariadenia. Skvelé fotky dokážete zachytiť aj s finančne dostupnejším modelom HONOR 90 Lite, ktorý nájdete za odporúčanú cenu 299 € v tyrkysovej Cyan Lake a čiernej Midnight Black. K nákupu u operátora O2, získate k HONOR 90 Lite aj praktické slúchadlá O2 pods. U operátora Orange dostanete k nákupu ako darček slúchadlá HONOR Earbuds X3 Lite. V NAY počas časovo obmedzenej predpredajovej akcie dostanete ako darček smart náramok HONOR Band 7.

Článok bol uverejnený v rámci spolupráce.

Prečítajte si aj:

Značky: