Značka mobilných telefónov HONOR spúšťa predaj novej farby Icelandic Frost modelu HONOR 20 Pro. Jeho predajná cena je 549 Eur

HONOR 20 Pro získal vysoké skóre v DxOmark v kategórii fotenia a môže sa tak zaslúžene postaviť na jednu z najvyšších pozícií na trhu. Toto vysoké bodovanie si zaslúžil vďaka výkonným fotoaparátom, ktoré dokážu zachytiť skvelé fotografie a videá.

HONOR 20 Pro s bezrámčekovým displejom je vybavený štyrmi fotoaparátmi (48 + 16 + 8 + 2 MP) s najnovšou technológiou na zachytávanie fotografií a nahrávanie videa. Hlavný fotoaparát 48 MPx s umelou inteligenciou a nočný režim založený na algoritme AIS umožní vytvoriť úžasné fotografie a videá bez rozostrenia aj pri horšom osvetlení alebo aj v noci. Je to vôbec po prvýkrát v histórii značky, kedy je model vlajkovej lode vybavený štvormiestnou kamerou Sony IMX586 s umelou inteligenciou a najlepšou svetelnosťou f/1.4.  Okrem iného HONOR 20 Pro disponuje 30-násobným optickým zoomom, ktorý dobre zachytí objekty v diaľke. HONOR 20 Pro tak používateľovi poskytne výborný zážitok z fotenia.

Predný 32 MPx selfie fotoaparát s vysokým rozlíšením kombinuje štyri pixely do jedného väčšieho pixelu na ostrejšie a jasnejšie selfie snímky, ktoré navyše vylepšujú nové režimy Beauty a Portrét s umelou inteligenciou.

HONOR 20 Pro inšpiruje holografickým dizajnom, ktorý je vytvorený pomocou špeciálnej technológie 3D Mesh. Zadná strana telefónu vytvára jemné vzory, ktoré sa lesknú pri pohybe v každom uhle. HONOR 20 Pro je poháňaný procesorom Kirin 980 s umelou inteligenciou, GPU Turbo 3.0, 8 GB RAM a 256 GB ROM. HONOR 20 Pro beží na Androide 9.0 s používateľskou nadstavbou Magic UI 2.1.

 

Značky: