Nová rodina produktov HONOR 90 bude pre európsky trh predstavená 6. júla v Paríži. Budeme pritom a prinesieme vám autentické zážitky z tohto predstavenia.

HONOR chce, aby si mohli dovoliť poriadny telefón aj ľudia s menším rozpočtom, mohli zachytiť svoj pohľad na svet a zdieľať ho s ostatnými. Nový smartfón HONOR 90 preto prináša výbavu typickú pre smartfóny vyššej triedy, avšak za príjemnú cenu zo strednej triedy. Novinka príde aj na slovenský trh.

Nový štandard fotoaparátu v strednej triede

HONOR 90 prinesie šancu rýchlo a jednoducho zachytiť ostré a detailné fotografie, a to aj za zhoršených svetelných podmienok. Jeho Ultra Clear Camera tak posúva štandardy, na ktoré sme doteraz boli pri smartfónoch strednej triedy zvyknutí. So slabým osvetlením si cenovo dostupné smartfóny väčšinou nedokážu pri fotení poradiť, HONOR 90 to ale s prehľadom zvládne. Aj pri horšom svetle s ním dokážete odfotiť jasnú a detailnú fotografiu.

HONOR 90 Paris
HONOR 90 Paris

Displej s miliardou farieb

Zážitok zo sledovania videí, hrania hier alebo surfovania po internete a sociálnych sieťach bude so smartfónom HONOR 90 pútavejší, vďaka farbám na jeho displeji. Za všetkým stojí Billion Color Display, teda displej ktorý dokáže zobraziť okolo miliardy farieb. Takýto vizuálny zážitok sme doteraz poznali len zo sveta prémiových zariadení. So smartfónom HONOR 90 však príde aj do segmentu dostupnej strednej triedy.

Až 48 hodín bez nabíjania

Honor 90 môžete používať až dva dni vďaka ultra veľkej batérii s kapacitou 5000 mAh. Zážitky z letných víkendových dobrodružstiev v prírode tak budete môcť zdieľať po celú dobu, rovnako ako inšpirovať svojich sledovateľov, aby sa tiež vydali za dobrodružstvom.

Štýlový dizajn a odolnosť

HONOR 90 myslí aj na vzhľad. Má elegantný a tenký dizajn a zároveň je praktický. Aj napriek štíhlemu profilu sa vďaka premyslenému ergonomickému tvaru lepšie drží v ruke. Aj keď na pohľad telefón pôsobí krehko, je veľmi odolný a jeho konštrukcia vydrží bežné nárazy a údery, ktoré sa z času na čas prihodia. HONOR 90 bude skrátka štýlový, ale aj odolný a spoľahlivý partner.

Aj keď sa HONOR 90 na európskom trhu predstaví až za niekoľko týždňov, už teraz je jasné, že zmení predstavu o tom, čo je to stredná trieda smartfónov. HONOR 90 nie je priemer, kompromis ani stredná cesta, ale špičková kvalita plná zaujémavých funkcií. Detaily o tejto novinke prinesieme 6. júla 2023 v našej reportáži z Paríža.

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.