Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Až do 31. augusta 2021 sa môžu všetci talentovaní kreatívci prihlásiť do celosvetovej súťaže HONOR Talents 2021. HONOR práve hľadá tvorcov v rôznych kategóriách: tapety, tematické koncepty, kreatívne dizajny hodiniek alebo otvorený dizajn pre použitie na akomkoľvek materiáli. Hrá sa o peňažné odmeny v hodnote v prepočte viac ako za 105 000 EUR alebo pozvánku do globálneho dizajnérskeho tímu HONOR!

Už 2. edícia celosvetovej talentovej súťaže HONOR Talents znovu otvára dialóg o prepojení špičkovej technológie a dokonale zohraného dizajnu

S celosvetovou kreatívnou súťažou HONOR Talents značka HONOR pokračuje vo svojom koncepte podporovať začínajúce talenty z rôznych odborov vrátane dizajnu a kreatívnych oblastí a otvára s nimi dialóg a naďalej chce pracovať na súhre špičkovej technológie v kombinácii s nadčasovým dobre fungujúcim dizajnom. HONOR chce na tomto inšpiratívnom koncepte tiež ukázať, ako život každého z nás, z rôzneho prostredia a spektra záujmu môže zároveň pomáhať poháňať vývoj technológie dopredu, aby bola prospešná pre všetkých.

Je to už 2. edícia celosvetovej talentovej súťaže HONOR Talents, kde HONOR hľadá prepojenie zaujímavých tvorcov a nových technológií, tento rok s podtitulom „Beauty Is All That You See“ (Krása je vo všetkom, čo vidíte). Tento rok koncept sprevádzajú 3 tématické rady: „Národný kultúrny poklad“, „Genesis“ a „Nový začiatok“.

Prihlášky do 1. kola bežia do 21. augusta 2021

Svoje nápady a talentové práce môžete prihlásiť až do konca augusta na webe:https://www.hihonor.com/honor-talents/en/

Nepremeškajte uzávierku do 1. kola! Hrá sa o peňažné odmeny v prepočte viac ako za 105 000 EUR alebo pozvánku do globálneho dizajnérskeho tímu HONOR.

Odborná porota vyberie finalistov do konca septembra. HONOR odmení celkom 69 súťažiacich! Súťažiaci z Číny získajú odmenu v čínskych juanoch. Súťažiaci z ostatných krajín potom získajú výhru v amerických dolároch podľa aktuálneho kurzu.

HONOR Pass

Každý súťažiaci získava automaticky tzv. HONOR Pass, ktorý je v prípade záujmu súťažiaceho priamou vstupenkou a pozvánkou na interview do globálneho dizajnérskeho tímu.

Značky: