Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Letné olympijské hry v Tokiu štartujú s ročným oneskorením kvôli pandemickej situácií práve dnes. Aj napriek niektorým opatreniam a celú olympiádu na poslednú chvíľu bez divákov sa bezpochyby ide o jednu z najväčších udalostí roka. Pri tejto príležitosti značka HONOR potvrdila, že je hrdým oficiálnym sponzorom národného čínskeho tímu.

Ako uviedol globálny prezident a CEO značky HONOR: „Je nám cťou podporiť národný čínsky tím vo vybavení mobilných telefónov a počítačov.

Veríme, že perfektné spojenie nádherného dizajnu, vedy a technológie HONOR, mobilného telefónu HONOR 50 Pro, hodiniek HONOR Watch GS Pro a slúchadiel HONOR Earbuds 2 SE sú dokonale padnúcim balíčkom pre vrcholový šport. Prajem národnému čínskemu tímu veľa úspechov. “

Tokio sa stane piatym mestom v histórii, kam sa olympijské hry vrátia. Pripojí sa tak k Aténam, Parížu, Londýnu a Los Angeles. Naposledy sa olympijské hry v Tokiu konali v roku 1964 a vtedy československá výprava na nich bola veľmi úspešná, priviezla 14 medailí.

Značky: