Honor na výstave MWC v Barcelone predstaví nový rad Magic5. Na tejto tlačovke budeme osobne a už teraz vieme, že stánok Honor bude na tejto svetovej výstave oveľa viac viditeľný ako kedykoľvek predtým.

Uniknutá upútavka na telefón Honor Magic naznačuje, že v Barcelone bude súperiť s radom Galaxy od Samsungu. Na uniknutom obrázku z upútavky sa v preklade píše: „Choďte za hranice Galaxy a buďte svedkami skutočného kúzla„, pričom slovo Galaxy je jasnou výzvou pre telefóny od spoločnosti Samsung. Honor teda so svojou novou vlajkovou loďou zjavne mieri poriadne vysoko, priamo na vlajkovú loď z rodiny Galaxy S. Aj údajné špecifikácie tohto telefónu zatiaľ znejú celkom sľubne.

Tlačová konferencia Honor je naplánovaná na 27. februára 2023, mohli by sme sa tu dočkať modelov Magic5, Magic 5 Pro a Magic5 Ultimate s čipovou radou Snapdragon 8 Gen 2 a trojitým či štvoritým systémom 50 Mpx fotoaparátov.

Zdroje: GSM Arena

Prečítajte si tiež

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.