Prvý skladateľný model Flip značky HONOR sa predstaví už čoskoro.

HONOR Magic V Flip si získava v poslednej dobe pozornosť viacerých fanúšikov značky. Spoločnosť HONOR totiž na trhu skladateľných smartfónov figuruje už dlhšie, no zatiaľ len s modelmi typu Fold. Prvý model typu Flip by mal pritom konkurovať aj Samsungu, ktorý je v tejto oblasti skutočným preborníkom. Tento smartfón má prísť na trh už o pár dní, čo potvrdil sám výrobca v rámci možnosti rezervácií.

Okrem dátumu predstavenia však odhalil aj snímky telefónu spolu s pamäťovými konfiguráciami. Zatiaľ nie je známe, na ktorých trhoch bude Magic V Flip dostupný. Už na prvý pohľad však vyzerá ako kvalitné zariadenie, ktoré by sme radi videli aj v globálnej dostupnosti.

HONOR Magic V Flip s veľkým vonkajším displejom

Model HONOR Magic V Flip bude predstavený už 13. júna v Číne. Práve na tomto trhu sa začne aj predávať, pričom globálna dostupnosť zatiaľ nie je potvrdená. Smartfón, ktorý bude prvým modelom typu Flip z dielne čínskej spoločnosti, príde na trh v troch farebných prevedeniach. Konkrétne pôjde o čiernu, bielu a ružovú. Skvelou súčasťou telefónu bude aj veľký vonkajší displej po vzore Samsungu. Naruší ho len fotoaparát, ktorý nebude úplne najmenší.

HONOR Magic V FlipZdroj: gizmochina.com
HONOR Magic V Flip

HONOR na čínskej stránke, kde si telefón môžete rezervovať, potvrdil aj pamäťové konfigurácie. Základnou konfiguráciou bude 12 + 256 GB, pričom ju doplní aj verzia s 512 GB a 1 TB úložiskom. RAM bude mať vo všetkých prípadoch veľkosť 12 GB. Hlavný snímač fotoaparátu má mať 50 Mpx a zaujímavé je aj umiestnenie blesku, ktorý sa nachádza na spodnej časti telefónu.

Viaceré úniky poukazovali aj na batériu a nabíjanie telefónu. HONOR Magic V Flip má mať 4500 mAh batériu, ktorá sa bude dať nabíjať 66 W nabíjaním. Špecifikácie sa však potvrdia až pri predstavení, ktoré je už za rohom. HONOR teda už budúci týždeň predstaví telefón, ktorý bude z ich portfólia bezpochyby vystupovať.

Zdroj: gizmochina.com

Prečítajte si aj:

Značky:

Katarína Šimková

Katarína Šimková
Smartfóny, nositeľná elektronika či produkty inteligentnej domácnosti, zaujímam sa o všetko, čo i len okrajovo súvisí s technológiami.