Skladateľný model typu Flip od spoločnosti HONOR príde už čoskoro.

Smartfóny so skladateľným displejom sú trendom posledných rokov. Pri predstavení prvých takýchto telefónov šlo skôr o čínske telefóny, ktoré sa snažili presadiť medzi štandardnými smartfónmi. Teraz sú však už plnohodnotnou súčasťou portfólií rôznych značiek, medzi ktoré patrí aj HONOR. Azda najatraktívnejším modelom z tohto segmentu je aktuálne HONOR Magic V2, ktorý sme otestovali aj u nás v redakcii.

Medzi väčšie telefóny typu Fold má však HONOR už čoskoro predstaviť aj prvý model typu Flip. Takéto „véčka“ sú aktuálne viac atraktívnymi smartfónmi na trhu vzhľadom na ich nižšiu cenu a tiež faktor ich veľkosti pri zložení. Jednoducho si ich totiž môžete vložiť napríklad do vrecka od nohavíc či košele, kde vám nebude prekážať. A ako sa dozvedáme z najnovšieho úniku, HONOR Magic Flip je už na ceste.

HONOR Magic Flip bude predstavený už čoskoro

Čínska spoločnosť HONOR sa v týchto dňoch pripravuje na predstavenie jedného modelu zo segmentu cenovo dostupnejších zariadení. Model HONOR 200 Lite bude podľa súčasných informácií predstavený už 25. apríla o 17:00 v Paríži, na čo odkazuje aj plagát s pozvánkou. Po tomto predstavení by však malo nasledovať odhalenie skutočne zaujímavého zariadenia so skladateľným displejom.

Fotografovanie bez statívu pomocou HONOR Magic V2Zdroj: TOUCHIT.sk
HONOR Magic V2

HONOR Magic Flip by mal prísť na trh len chvíľu po odhalení série HONOR 200. Tá okrem modelu s prívlastkom Lite príde na trh pravdepodobne v júni. Už v lete by sa teda prvý model typu Flip od spoločnosti HONOR mohol ukázať v plnej svojej kráse. O tomto zariadení zatiaľ nemáme veľa informácií z oblasti výbavy. Čo však vyplynulo zo skorších únikov, o výdrž by sa mala postarať 4500 mAh batéria.

Model s označením Magic Flip by mal konkurovať spoločnostiam Samsung či Motorola, ktoré sú veľkými hráčmi v tomto segmente. Predstavenie tohto telefónu sa bude pravdepodobne týkať viacerých trhov, no informácie o globálnom predstavení zatiaľ nemáme. S blížiacim sa predstavením by sme sa však mohli dozvedieť viac. Pravdepodobne pôjde o letnú novinku, takže veľa času do predstavenia už nezostáva.

Zdroj: xiaomiui.net (1, 2)

Prečítajte si aj:

Značky:

Katarína Šimková

Katarína Šimková
Smartfóny, nositeľná elektronika či produkty inteligentnej domácnosti, zaujímam sa o všetko, čo i len okrajovo súvisí s technológiami.