Aktuálna vlajková loď značky HONOR, smartfón Magic V2, dokáže zachytiť pôsobivé snímky. HONOR Magic V2, vybavený výkonným kamerovým systémom Falcon, pozostáva z 50 Mpx ultraširokouhlého fotoaparátu s väčším 50 Mpx snímačom a clonou F/1.9 na lepšie zachytenie svetla, ďalej 50 Mpx širokouhlého fotoaparátu a 20 Mpx teleobjektívu.

HONOR Magic V2 ponúka inteligentné fotografovanie s novými funkciami, ako je AI Motion Sensing, Millisecond Falcon Capture a výpočtová optika Ultra Fusion.

Prispôsobený obrazový snímač

HONOR spolupracoval s partnermi na vývoji úplne nového fotosnímača. Nový snímač je tiež vybavený vylepšeným zaostrením na plné pixely, ktoré optimalizuje detekciu a zaostrenie objektu. HONOR Magic V2 umožňuje ľahko robiť efektné fotografie aj pri slabom osvetlení alebo protisvetle.

Odfotil Honor Magic V2
Odfotil Honor Magic V2

Umelá inteligencia na zachytenie správnych okamihov

Milisekundové oneskorenia pri snímaní sú teraz s HONOR Magic V2 minulosťou, pretože HONOR zlepšil vyrovnávaciu pamäť obrazového úložiska z pôvodných 200 milisekúnd až na 1500 milisekúnd. To umožňuje ukladanie veľkého počtu obrázkov. HONOR tiež vylepšil inteligentnú technológiu rozpoznávania pre lepšiu identifikáciu obrazu. Umelá inteligencia teraz dokáže vybrať tie najlepšie fotografie nasnímané naraz za 1,5 sekundy, takže nezmeškáte správny záber výnimočného okamihu.

Odfotil Honor Magic V2
Odfotil Honor Magic V2

AI Motion Sensing Capture využíva sieť AI trénovanú na viac ako 270 000 snímkach, čo umožňuje kamere presne rozpoznať rôzne situácie a identifikovať najzaujímavejšie v rôznych situáciách. To je spôsob, ako získať najlepší záber z behu, skákania alebo úsmevu. Táto funkcia zaistí ostré snímky niekoho, kto skáče od radosti alebo má športový zápas či preteky.

Spolu s ľahkým titánovým pántom prináša HONOR Magic V2 revolúciu vo fotografovaní. Vďaka pokročilému dizajnu s nulovým prevodovým stupňom poskytuje toto zariadenie pozoruhodnú funkciu označenú ako „hover“. Tá umožňuje bez námahy zachytiť skupinové fotografie bez toho, aby ste sa museli spoliehali na pomoc ostatných.

Odfotil Honor Magic V2
Odfotil Honor Magic V2

Millisecond Falcon Capture pre výnimočnú rýchlosť snímania

Pokiaľ ide o zlepšenie kvality obrazu, rýchlosti a čistoty obrazu, HONOR nerobí kompromisy. Millisecond Falcon Capture sa zvýšila rýchlosť spracovania obrazu. V porovnaní s predchádzajúcou generáciou HONOR Magic V2 výrazne zlepšil rýchlosť spúšťania, zaostrenie, odozvu uzávierky a rýchlosť snímania. Funkcia Millisecond Falcon Capture tiež posúva ďalej čistotu obrazu.

Dynamický živý displej

Super AI RAW 2.0 posúva dynamický rozsah a presnosť farieb na vyššiu úroveň od celého procesu snímania obrazu až po zobrazenie. HONOR Magic V2 a jeho kalibrovaný algoritmus presne načítava údaje o svetlých častiach a tieňoch scény. Takto zaisťuje presný dynamický rozsah pri zobrazení. Aby bola presnosť farieb čo najlepšia, algoritmus AI je tiež vybavený vylepšenou metódou kalibrácie farieb.

HONOR MAGIC V2
HONOR MAGIC V2 v zatvorenom stave

V čase, keď fotografie zo smartfónov hrajú čoraz dôležitejšiu úlohu v našom živote, HONOR Magic V2 prináša novú kvalitu v zobrazovacej technológii.

Zdroje: Honor

Prečítajte si tiež

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.