HONOR Magic V2, najtenší dovnútra skladací smartfón na svete, je už v predaji aj na Slovensku. Na jeho oficiálnom predstavení sme boli priamo v Porsche Experience Center v Lipsku. Existuje totiž aj Porsche Design verzia tohto telefónu.

HONOR Magic V2 Porsche Edition
HONOR Magic V2 Porsche Edition

Mali sme tak možnosť získať exkluzívny pohľad na tento telefón, ktorý kombinuje najnovšie technické inovácie značky HONOR a eleganciu dizajnu Porsche. Boli sme aj na prehliadke továrne Porsche a zažili sme aj pretekárske simulácie.

Predstavenie HONOR Magic V2 priamo v centrále Porsche v Lipsku
Predstavenie HONOR Magic V2 priamo v centrále Porsche v Lipsku

HONOR Magic V2 ako extrémne tenký telefón

HONOR Magic V2, vyvinutý počas dvoch rokov, obsahuje viac ako 210 technologických inovácií, kľúčom je ultratenká batéria, chladiaci systém, pánt a pod. Zaujme aj displej. HONOR Magic V2 je tak najtenší skladací smartfón, aký kedy HONOR predstavil. Váži len 231 gramov a v zloženom stave meria len 9,9 mm. Je vybavený novou generáciou duálnych kremíkovo-uhlíkových batérií s priemernou hrúbkou iba 2,72 mm, ktorá dosahuje celkovú kapacitu 5 000 mAh.

Technické parametre Honor Magic V2

Okrem tenkého profilu sa HONOR Magic V2 chváli použitím leteckých materiálov a pántom z titánovej zliatiny vyrobeným pomocou 3D tlače. Je to po prvýkrát pri skladacích zariadeniach. Jeho odolnosť je certifikovaná spoločnosťou SGS a presahuje 400 000 zložení, čo znamená, že telefón vydrží až desať rokov pri každodennom používaní.

HONOR Magic V2 Porsche Edition
HONOR Magic V2 Porsche Edition

HONOR Magic V2 je vybavený trojitým zadným fotoaparátom, ktorý zahŕňa 50 Mpx hlavný fotoaparát (f/1.9), 50 Mpx ultraširokouhlý fotoaparát (f/2.0) a 20 Mpx teleobjektív (f/2.4). Predný duálny fotoaparát je vybavený dvoma 16 Mpx fotoaparátmi (f/2.2).

Kľúč k tomu, prečo je Magic V2 je mimoriadne tenký telefón
Kľúč k tomu, prečo je Magic V2 mimoriadne tenký telefón

Vďaka inováciám zameraným na človeka podporuje HONOR Magic V2 aj špičkovú technológiu 3840Hz PWM Dimming, ktorá minimalizuje namáhanie očí a prináša pohodlný zážitok zo sledovania aj pri dlhšej dobe používania.

Predstavenie telefónu HONOR Magic V2
Predstavenie telefónu HONOR Magic V2

V priekopníckom modeli HONOR Magic V2 sa do popredia dostávajú aj softvérové inovácie. Špičková funkcia „hover“ mení definíciu interakcie, vďaka čomu sú videokonferencie, prehrávanie hudby a fotografovanie intuitívnejšie.

HONOR Magic V2 RSR Porsche Design
HONOR Magic V2 RSR Porsche Design

Okrem toho funkcia Dual Tasking Efficiency, ktorá umožňuje vertikálne rozdeliť obrazovku, robí z multitaskingu bezproblémovú aktivitu.

Cena HONOR Magic V2 na globálnom trhu. Na Slovensku o 300 eur lacnejšie
Cena HONOR Magic V2 na globálnom trhu. Na Slovensku o 300 eur lacnejšie

HONOR Magic V2  sa dostane na slovenský trh práve dnes (26. januára). Môžete si ho objednať na oficiálnom e-shope www.honorslovensko.sk alebo v sieti predajní Nay. K dispozícii bude v čiernej a fialovej verzii. Začiatkom februára sa objaví aj v ponuke mobilných operátorov O2 a Orange. Predajná cena je stanovená na 1 999 €, ale v ponuke všetkých predajcov bude okamžitý bonus v hodnote 300 €. Konečná cena HONOR Magic V2 na Slovensku bude 1 699 €. Cena je vrátane ochrany displeja. Ceny Porsche Edition HONOR neoznámil. Predávať sa bude v značkových predajniach Honor a tiež ho bude predávať Porsche vo svojich predajniach. Náš odhad na cenu tohto telefónu je 2699 eur.

Takto sme si fotili technické parametre HONOR Magic V2
Technické parametre HONOR Magic V2

Zdroje: vlastné, HONOR

Prečítajte si tiež

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.