Hlavnými tromfami je rýchle 66 W nabíjanie a 120 Hz FullView displej. HONOR Magic4 Lite 5G je už v predpredaji za akčnú cenu 279 eur.

Honor Magic4 LiteZdroj: Honor
Honor Magic4 Lite

HONOR Magic4 Lite 5G má svojim spracovaním odolať neželaným pádom. Vďaka 66 W nabíjaniu budete mať 50 % batérie nabitých už za 15 minút. Len 5 minút nabíjania stačí na 3 hodiny prehrávania videa alebo až 2 hodiny hrania hier. Novinku môžete kúpiť u všetkých slovenských predajcov.

Kapacita batérie a 66 W nabíjanie zaručujú celodennú výdrž

Kapacita batérie je 4800mAh a na jedno nabitie zvládne až 16,8 hodiny prehliadania sociálnych sietí, 12,8 hodiny sledovania videí alebo 25,6 hodiny telefonovania.

Honor Magic4 LiteZdroj: Honor
Honor Magic4 Lite

Z nuly na 50 % sa tak môžete dostať za 15 minút a na 81 % za 30 minút. Telefón tak môžete veľmi rýchlo dobiť aj na cestách.

Kompaktný dizajn a úzke rámčeky

HONOR Magic4 Lite má kompaktný dizajn, hrúbku 8,05 mm a hmotnosť len 189 g. Vďaka ergonomickému dizajnu sa dobre drží v ruke a ľahko sa vopchá do vrecka alebo do malej kabelky.

Honor Magic4 LiteZdroj: Honor
Honor Magic4 Lite

Prednosťou sú aj 1,05 mm úzke rámčeky okolo displeja. Sú o 40 % užšie ako má väčšina smartfónov tejto kategórie. Obrazovka zaberá 94 % prednej strany telefónu.

Displej

HONOR Magic4 Lite obsahuje 6,81″ displejom s rozlíšením Full HD (2388 x 108 pixelov) a 16,7 milióna farieb. Konkurenčnou výhodou je aj obnovovacia frekvencia 120 Hz, ktorá zaručuje plynulý obraz pri prehliadaní online alebo hraní hier.

Podpora 5G a výkon procesora

HONOR Magic4 Lite 5G je jedným z prvých telefónov, ktorý využíva mobilnú platformu Snapdragon 695 5G. Ta kombinuje 6 nm procesor s grafickým procesorom Qualcomm Adreno a procesorom Qualcomm Kryo 660. Tento 5G čip poskytuje spoľahlivé 5G pripojenie, ktoré oceníte pri práci aj hraní hier.

Honor Magic4 LiteZdroj: Honor
Honor Magic4 Lite

Výkon telefónu zvyšuje technológia HONOR RAM Turbo (6 GB + 2 GB), ktorá presúva časť pamäte flash do pamäte RAM, čím umožňuje ľahko zvýšiť kapacitu 6 GB RAM až na 8 GB RAM. Táto technológia funguje tak, že komprimuje aplikácie na pozadí a zároveň zabraňuje ich ukončeniu pri prepínaní. Môžete tak napríklad prijať videohovor alebo napísať správu a potom sa vrátiť do aplikácie, s ktorou ste predtým pracovali.

Fotografické a video schopnosti

Fotoaparát HONOR Magic4 Lite vychádza z vlajkovej lode radu HONOR Magic a vyznačuje sa symetrickým dizajnom. HONOR Magic4 Lite 5G obsahuje trojitý fotoaparát s hlavnou kamerou s rozlíšením 48 Mpx. Súčasťou je aj 2 Mpx snímač na zachytenie hĺbky ostrosti a 2 Mpx makro fotoaparát.

Honor Magic4 LiteZdroj: Honor
Honor Magic4 Lite

Fotoaparát podporuje nahrávanie videa v rozlíšení 1920×1080 pixelov. Telefón je tiež vybavený funkciou Dual View Recording, ktorá umožňuje snímať dva rôzne zábery pomocou predného aj zadného hlavného fotoaparátu súčasne. Režim Micro Movie je zasa vhodný pre začínajúcich influencerov a ponúka jednoduché riešenie na úpravu videí, ktoré umožňuje automatické vytváranie videí bez potreby aplikácií od tretích strán.

Čo za to?

HONOR Magic4 Lite 5G je k dispozícii v 3 farbách: Titanium Silver so zaujímavými odleskami na zadnej strane, tmavomodrej Ocean Blue alebo elegantnej Midnight Black.

Akčná cena 279 eur platí počas celého obdobia predobjednávok až do 1. mája 2022.

Zdroje: vlastné, Honor

Prečítajte si tiež

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.