Telefón HONOR Magic6 Lite otvára novú kapitolu, hlavnú úlohu hrajú inovácie a cenová dostupnosť.

Čím presne bude HONOR Magic6 Lite zaujímavý? Napríklad displejom odolným voči poškriabaniu a každodennému opotrebovaniu, ale aj cenovkou, ktorá zatiaľ nie je verejná, ale má byť prekvapivá. Príjemne prekvapivá.

Odolná obrazovka, ktorá vydrží

Poznáte to z bežnej praxe – stačí jeden nešťastný okamih, keď smartfón spadne a na bežnom displeji zostávajú trvalé následky. HONOR Magic6 Lite však v tomto ohľade prináša pokoj na duši. Jeho obrazovka je odolná voči poškriabaniu a smartfón je navrhnutý tak, aby odolal bežným nárazom. Vďaka zvýšenej odolnosti bude HONOR Magic6 Lite vyzerať dlhšie ako nový.

Honor Magic6 Lite
Honor Magic6 Lite

V rámci produktového radu HONOR sa telefón HONOR Magic6 Lite objavuje nielen ako ďalší smartfón, ale aj ako strategický kúsok v oveľa väčšej skladačke.

Pokročilá technológia odolná proti poškriabaniu

Displej Magic6 Lite je navrhnutý tak, že vydrží hádzanie do tašky s inými predmetmi, ale aj zrážku s drsným povrchom. Za displejom Magic6 Lite sa skrýva technológia odolná proti poškriabaniu. Nie je to len štandardné tvrdené sklo, smartfón dosahuje zvýšenú odolnosť so špeciálnou ochrannou vrstvou, ktorá chráni obrazovku pred poškriabaním kľúčmi, mincami a dokonca aj pred následkami niektorých pádov a nárazov. Táto technológia tak pomáha udržiavať elegantný a nedotknutý vzhľad telefónu čo najdlhšie.

Dobrá cena: Dostupnosť v čistej forme

V čase, keď vlajkové smartfóny často predstavujú veľké finančné sústo, bude Magic6 Lite príjemným prekvapením – slovenské ceny spoločnosť ohlási čoskoro.

Honor Magic6 Lite

Tento model je vhodnou voľbou pre tých, ktorí chcú vlastniť telefón s prémiovým dizajnom. Či ste študent, profesionál na cestách alebo ktokoľvek medzi tým, s HONOR Magic6 Lite sa budete dobre prezentovať.

Doplnenie portfólia HONOR

Magic6 Lite zaujíma špeciálne miesto v rade smartfónov HONOR, je to zlatá stredná cesta. Nový HONOR Magic6 Lite je zameraný na spotrebiteľov, ktorí chcú prémiové funkcie bez prémiovej cenovky, je kľúčovým hráčom, ktorý môže pritiahnuť pozornosť širšieho publika.

HONOR Magic6 Lite je šitý pre ľudí, ktorí nehľadajú najvýraznejšie alebo najdrahšie zariadenie, ale chcú mať spoľahlivý a kvalitný telefón.

S HONOR Magic6 Lite je takto ponuka HONOR komplexná. Smartfón dopĺňa cenovo dostupnejšie zariadenia značky aj jej prémiové modely. Ponúka možnosť ochutnať špičkové funkcie za prijateľnú cenu a je ideálnou voľbou pre používateľov, ktorí túžia po kvalite.

Inteligentná voľba pre praktického spotrebiteľa

Zameranie HONOR Magic6 Lite je na cenovú dostupnosť a trvanlivosť, najmä pokiaľ ide o jeho odolnú obrazovku. Výsledné hodnotenie tohto telefónu pre našich čitateľov pripravíme čoskoro.

Zdroj: HONOR

Prečítajte si tiež

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.