HONOR nastavuje nový globálny štandard s úspechmi v oblasti smartfónov.

So svojou najnovšou vlajkovou loďou, HONOR Magic6 Pro, dosiahol ďalší míľnik. HONOR Magic6 Pro je prvým smartfónom, ktorý získal päť zlatých medailí DXOMARK Gold Labels 2024.

Nový telefón vyniká vynikajúcim zadným fotoaparátom a selfie kamerou, pohlcujúcim zvukom, živým displejom a dlhou výdržou batérie.

HONOR Magic6 Pro preukázal svoje schopnosti v širokej škále testov DXOMARK a získal uznanie v ultra-prémiovej kategórii DXOMARK:

Zadný a selfie fotoaparát: HONOR Magic6 Pro získal zlatú medailu za zadný a predný fotoaparát, ktorý posúva mobilnú fotografiu na novú úroveň. Sofistikovaný AI zobrazovací systém, vybavený prednou kamerou s vysokým rozlíšením a výkonným systémom zadnej kamery, poskytuje ohromujúce obrázky a videá za akýchkoľvek podmienok.

Majstrovstvo zvuku: So skóre 155 bodov v teste DXOMARK Audio poskytuje HONOR Magic6 Pro vynikajúci zvukový výkon. Či už ide o prehrávanie alebo nahrávanie, zariadenie poskytuje bohatý a pohlcujúci zvuk, čo demonštruje záväzok spoločnosti HONOR poskytovať používateľom vynikajúcu kvalitu zvuku.

Veľmi dobrý displej: V teste displeja DXOMARK získal OLED displej telefónu HONOR Magic6 Pro s rozlíšením 1280 x 2800 pixelov a obnovovacou frekvenciou 120 Hz najvyššie skóre 157 bodov. Zobrazovacie schopnosti zariadenia ponúkajú užívateľom vynikajúci zážitok zo sledovania v širokej škále situácií.

Dlhá výdrž batérie: HONOR Magic6 Pro je vybavený veľkou 5600 mAh batériou, ktorá poskytuje viac ako tri a pol dňa výdrže batérie pri miernom používaní. V tomto odvetví je zriedkavé, aby ultra-prémiové zariadenie dosiahlo taký špičkový výkon batérie. Zariadenie vykazuje pôsobivé vylepšenia autonómie a nabíjania, čo z neho robí vynikajúcu voľbu pre užívateľov, ktorí hľadajú dlhú výdrž batérie.

Líder v kategórii prémiových smartfónov

Päť zlatých medailí DXOMARK pre HONOR Magic6 Pro predstavuje významný míľnik pre HONOR, ako aj pre celé odvetvie. Tento úspech nielen zdôrazňuje záväzok spoločnosti HONOR k inováciám a realizácii, ale tiež posilňuje jej vedúcu pozíciu na trhu ultra-prémiových výrobkov.

Zdroj: HONOR

Prečítajte si tiež

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.