Séria HONOR Magic7 bude predstavená už koncom októbra.

Konferencia Snapdragon Summit je každoročne významná hneď z niekoľkých dôvodov. Tento rok sa konala na Havaji, pričom trvá až do 23. októbra. Dôvodom, prečo túto konferenciu sledujeme, je najmä predstavenie nového prémiového čipsetu pre vlajkové lode. Snapdragon 8 Elite bol predstavený len nedávno a už teraz vieme, v ktorých smartfónoch sa bude vynímať. Chýbať medzi nimi nebudú ani modely zo série HONOR Magic7, ktorá bude predstavená koncom tohto mesiaca.

Stať sa tak má 30. októbra, pričom séria sa má skladať z dvoch modelov. Konkrétne ide o modely Magic7 a Magic7 Pro, ktoré sa zameriavajú na fotoaparát, funkcie umelej inteligencie a vysoký výkon. Počas prezentácie v rámci konferencie Snapdragon Summit sa jeden z týchto modelov ukázal a odhalil tak kompletne svoj dizajn.

HONOR Magic7Zdroj: huaweicentral.com
HONOR Magic7

Na snímke je možné vidieť, že HONOR zostáva verný dizajnu známemu už z predchádzajúcich generácií. Zmeny sú minimálne, avšak je možné si ich všimnúť. Ostrovček s fotoaparátom je mierne odlišný v porovnaní s predchádzajúcou generáciou telefónu. Je ale nutné spomenúť, že na snímke sa nachádza základný model série. Dizajn základného a Pro modelu bude mierne odlišný a líšiť sa bude práve v ostrovčeku s fotoaparátom.

Zaujímavé je ale aj farebné prevedenie telefónu, ktoré pripomína štruktúru mramoru. HONOR je známy tým, že si na dizajne zariadení dáva záležať a inak to nebude ani pri novej generácii telefónu. Displej má byť opäť zakrivený po okrajoch, nachádzať sa v ňom má aj širší priestrel pre selfie fotoaparát s technológiou na rozpoznávanie tváre a tiež ultrasonický skener odtlačkov prstov.

Dôležitá ale bude aj umelá inteligencia v telefóne, ktorá bude spočívať napríklad v AI agentovi. Ten môže osobu plne zastupovať napríklad pri objednávaní jedla a učiť sa z návykov svojho používateľa. Taktiež bude vedieť nájsť a zrušiť nechcené predplatné služieb a podobne. Vďaka technológii MagicRing bude zasa vedieť používateľ využívať viaceré funkcie umelej inteligencie v ekosystéme. Všetky tieto novinky ale budú riadne odprezentované už 30. októbra na predstavení série HONOR Magic7.

Zdroj: huaweicentral.com, HONOR

Prečítajte si aj:

Značky:

Katarína Šimková

Katarína Šimková
Smartfóny, nositeľná elektronika či produkty inteligentnej domácnosti, zaujímam sa o všetko, čo i len okrajovo súvisí s technológiami.