Každý z nás určite počul, aké jednoduché je dnes niekoho sledovať cez webkameru bez toho, aby o tom dotyčný vedel. Preto si čoraz viac ľudí prekrýva webkamery laptopu. Patrí medzi nich napríklad aj zakladateľ Facebooku Mark Zuckerberg alebo riaditeľ FBI. Nebolo by však lepšie, keby bola kamera zabudovaná v notebooku takým spôsobom, aby vás nemohol nikto sledovať? Riešenie ponúka novinka od HONORu – laptopy MagicBook 14 a 15.

HONOR MagicBook

HONOR MagicBook, Zdroj: HONOR

Vaše súkromie je to najdôležitejšie a práve na to myslela spoločnosť HONOR. Tá prišla s elegantným riešením, vyskakovacou kamerou zabudovanou priamo v klávesnici. S notebookom MagicBook sa tak nemusíte obávať, že budete potajme sledovaní. Keď nebudete práve kameru používať, bude diskrétne uzavretá v klávesnici. Okrem nechceného nahrávania je tu ešte ďalšie veľké plus, a to zachovanie elegantného vzhľadu laptopu. Nemusíte totiž webkameru nevzhľadne prelepovať náplasťami či zakrývať plastovými krytkami. Kamera je integrovaná medzi klávesmi F6 a F7. Vo chvíli, keď ju budete potrebovať, stačí jednoducho stlačiť tlačidlo, pop-up kamera vyskočí a vy si môžete užívať videohovor s priateľmi alebo sa zúčastniť pracovného mítingu.

Výrobca nezabudol ani na ďalší bezpečnostný prvok, ktorým je biometrické zabezpečenie pomocou odtlačkov prstov. Táto metóda zabezpečenia je najpopulárnejšia a údajne aj najlepšia z hľadiska zabránenia neoprávnenému prístupu do zariadenia. Čítačka je spojená priamo so zapínacím tlačidlom, takže zaisťuje väčšiu bezpečnosť aj rýchlejšie prihlásenie. S notebookmi MagicBook môžete dať zbohom zdĺhavému vyplňovaniu hesiel. Stačí jednoducho klepnúť a ste bez námahy prihlásení. Odomknutie pomocou odtlačku trvá asi jednu sekundu a celkové prihlásenie by nemalo zabrať viac ako desať sekúnd.

Notebook HONOR MagicBook s neuveriteľnou výdržou batérie práve teraz zoženiete v super štartovacej akcii so smart hodinkami HONOR MagicWatch 2 ako darčekom zadarmo za 599 EUR na datart.sk. Poponáhľajte sa, akcia platí len do 5. mája. Viac informácií o sérii laptopov HONOR MagicBook 14 a 15 sa dozviete na www.hihonor.com.

Značky: