Duo nových vlajkových lodí HONOR Magic5 Pro a HONOR Magic Vs zabodovalo u odborných novinárov, ktorí ocenili inovácie, ktoré nové modely priniesli na tohtoročné MWC 2023.

Globálna technologická značka HONOR zabodovala na práve ukončenom barcelonskom veľtrhu MWC 2023 u odborníkov vďaka novej sérii HONOR Magic5 a skladaciemu telefónu HONOR Magic Vs. Od popredných svetových médií získala vďaka dvojici nových vlajkových smartfónov celkom 42 ocenení, niektoré z nich boli najvyššie ocenenia „Best of MWC“. Tá ocenila predovšetkým inovácie a nové technológie, ktoré modely prinášajú do sveta smartfónov presne podľa nového prístupu „Tech to Inspire“, ktorý HONOR na MWC predstavil.

Spoločnosť HONOR tento rok na veľtrhu MWC získala od médií celkom 42 ocenení. Najviac zaujala premiéra novej vlajkovej lode HONOR Magic5 Pro, ktorá zabodovala v 18 rôznych kategóriách. Podľa Android Authority „HONOR Magic5 Pro konkuruje tým najlepším v obore a robí to štýlovo“.

Trusted Reviews uviedli, že „HONOR Magic5 Pro je vlajková loď medzi smartfónmi s Androidom, nabitá špičkovými technológiami“. Tom’s Guide, technologické médium v oblasti recenzií produktov, označili HONOR Magic5 Pro za najlepší telefón s tým, že „HONOR Magic5 Pro je s prehľadom najlepší telefón, ktorý vzišiel z MWC 2023″.

Už skôr telefón HONOR Magic5 Pro ocenili aj renomované laboratóriá DxOMark, ktoré ho vyhodnotili ako najlepší na svete, čo sa batérie a displeja týka. Využitie umelej inteligencie pri snímaní športových momentov zase využili Guinnessove svetové rekordy pri snímaní pokusu o prekonanie svetového rekordu.

HONOR Magic Vs, inovácia medzi skladačkami

Okrem telefónu HONOR Magic5 Pro si veľkú pozornosť získal aj HONOR Magic Vs, najnovší skladací telefón HONOR, ktorý má premiéru na svetových trhoch a v blízkej dobe dorazí aj na tie európske. Podľa XDA Developers „je HONOR Magic Vs rozhodne jeden z našich najobľúbenejších skladacích telefónov na trhu“.

MakeUseOf, jedna z najväčších online technologických publikácií, vo svojej recenzii zase uviedla, že „vďaka telefónu, ktorý vyzerá a pôsobí každým kúskom ako luxusné zariadenie, ponúka HONOR Magic Vs skutočnú inováciu medzi  skladacími smartfónmi“.

Modely HONOR Magic5 Pro a HONOR Magic Vs získajú 3 roky aktualizácií systému Android a 5 rokov bezpečnostných záplat.

HONOR Magic5 Pro bude k dispozícii od 2. štvrťroka roku 2023 za cenu od 1199€ (12 GB + 512 GB). Cena modelu HONOR Magic Vs bude začínať na 1599 € (12 GB + 512 GB).

Na slovenskom trhu už odštartoval predaj ďalšieho modelu z rodiny HONOR Magic5 Series. Od 1. marca si môžu záujemcovia zaobstarať model HONOR Magic5 Lite u vybraných predajcov za atraktívnu cenu 379€. Ako bonus získajú slúchadlá HONOR Earbuds 2 zadarmo.

Dostupnosť oboch modelov na jednotlivých trhoch bude včas oznámená.

Značky: