Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Je to ešte len necelých 10 mesiacov, kedy sa HONOR stal samostatnou spoločnosťou. Symbolicky presne v deň výročia zamatovej revolúcie 17. novembra 2020.

Za tak krátku dobu HONOR zmobilizoval zdroje a nielen naposledy globálne uvedené novinky ukazujú, že je späť v plnej sile. HONOR zažíva globálny comeback a expanduje po celom svete. V Prahe sa v utorok 14. septembra 2021 otvorila vôbec prvá centrálna pobočka pre celý región strednej a východnej Európy.

Prvé globálne uvedené novinky odštartovali raketové navýšenie predajov HONOR

Séria mobilných telefónov HONOR 50 a HONOR Magic3 okamžite po globálnom uvedení v Číne, zaznamenala miliónové predaje. Podiel HONOR na čínskom trhu bol tak v máji tohto roka už na 9,5 % a ďalej rastie.

Silné zázemie rýchlo rastúceho brandu

HONOR má v tejto chvíli vyše 10 000 zamestnancov, ktorí pokrývajú celé spektrum procesu produktov od vývoja až po uvedenie na trh. Značka tiež výrazne zainvestovala do centier pre výskum a vývoj (R&D), v tejto chvíli disponuje celkom 4 takýmito vývojovými centrami a viac než 100 laboratóriami po celom svete. Podaných bolo už vyše 5 500 žiadostí na patent a veľmi rýchlo sa etablovali strategické partnerstvá s viac než 30 svetovými špičkami v obore.

HONOR má na Slovensku silnú pozíciu už od roku 2014

HONOR má dlhodobo silnú pozíciu nielen globálne, ale aj na slovenskom trhu. Značka, ktorá sa etablovala v roku 2014 si predsavzala byť v top 10, kam onedlho vystrelila. Posledných 5 rokov sa pohybuje v top 5 medzi poprednými výrobcami elektroniky.

Prémiové novinky už čoskoro na slovenskom trhu

HONOR nedávno odštartoval predaj hneď dvoch radov telefónov s excelentnou výbavou vrátane najnovšieho špičkového čipsetu Snapdragon na globálnom trhu. Už čoskoro sa tak môžeme tešiť na uvedenie nových prémiových noviniek aj v Českej republike a na Slovensku.

„Prešli sme dvoma náročnými rokmi a ustáli sme ich so cťou, aj vďaka neprestávajúcej podpore našich fanúšikov, verných zákazníkov i podpore médií. Veľká vďaka patrí tiež celému tímu HONOR,“ uviedol CEO pre strednú a východnú Európu, Alex Wang.

A dodáva: „Dnes stojíme na novom štarte a už teraz zaznamenávame prvé úspechy s našimi nedávno globálne uvedenými novinkami, ktoré netrpezlivo očakávajú aj fanúšikovia tu v Českej republike a na Slovensku. Môžem prezradiť, že už čoskoro vypočujeme ich priania a majú sa na čo tešiť.“

Značky: