Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

HONOR Router 3 podporujúci Wi-Fi 6 Plus je podľa prestížnych technologických médií Tech Media Company a MovieGames & Tech jedným z najvýkonnejších routerov na trhu vo svojej cenovej kategórii.

Zaujme nielen rýchlym prenosom dát, ale aj elegantným minimalistickým dizajnom, ktorý sa hodí do každého interiéru. Teraz je HONOR Router 3 v predaji za zníženú cenu 49,90 eur. Akcia platí do 28. februára 2021.

Honor Router 3, Zdroj: Honor

Honor Router 3, Zdroj: Honor

Rýchly prenos dát bez výpadkov

Vďaka kombinácii čipsetu Wi-Fi 6 Plus a duálnemu jadru Gigahome zaručuje HONOR Router 3 bleskovú rýchlosť prenosu dát až 3 000 Mbps v pásme 2,4 GHz a 5 GHz. Okrem iného podporuje technológiu viacerých používateľov OFDMA pre priame prepojenia viacerých zariadení súčasne so skvelou stabilitou a lepším prenosom bez výpadkov.

Vydarený dizajnový kúsok

HONOR Router 3 v bielej farbe pôsobí veľmi moderne a zároveň jednoducho. Kompaktné rozmery a elegantný minimalistický dizajn sa budú hodiť do každého interiéru.

HONOR Router 3 teraz kúpite v špeciálnej zľavovej akcii za cenu 49,90 EUR namiesto pôvodných 69,90 EUR.

Honor Router 3, Zdroj: Honor

Honor Router 3, Zdroj: Honor

Bezdrôtové slúchadlá HONOR Choice TWS Earbuds: Kvalitný zvuk bez prémiovej cenovky

V zľavovej akcii teraz zakúpite do 23. februára 2021 aj obľúbené bezdrôtové slúchadlá HONOR Choice TWS Earbuds. Vďaka ich technológii aktívneho potlačenia okolitého hluku zaručujú kvalitnejší zvuk než doteraz. V predaji sú teraz len za 29,90 EUR namiesto pôvodných 39,90 EUR.

Honor Router 3, Zdroj: Honor

Honor Router 3, Zdroj: Honor

Značky: