Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

HONOR Pad 8 je prvý tablet so 128GB úložiskom. Navyše, vďaka 8 reproduktorom sa môžete tešiť na naozaj kvalitný zvuk. O pohlcujúci vizuálny zážitok sa postará 12-palcový 2K FullView displej.

Globálna technologická značka HONOR štartuje predaj prvých tabletov na Slovensku. Tešiť sa môžete na super výkonný HONOR Pad 8, vôbec prvý tablet so 128GB veľkosťou úložiska, 8 reproduktormi pre kvalitný zvuk a 2K FullHD displejom. Všetko v elegantnom,  tenkom dizajne. HONOR Pad 8 je tenký len 6,9 mm a váži iba 520 g.

Špičkový displej pre pohlcujúci zážitok

Vo výbave s 12palcovým 2K FullView displejom a pomerom obrazovky k telu 87%[1], HONOR Pad 8 prináša špičkový zážitok pri sledovaní filmov a akéhokoľvek ďalšieho obsahu. Vďaka rozlíšeniu 2000 x 1200[2] pixelov a 1 miliarde farieb[3] sa postará o mimoriadnu ostrosť obrazu a reálne farby.

HONOR Pad 8 nechýba ani certifikát TÜV Rheinland na elimináciu modrého svetla a tiež TÜV Rheinland Flicker Free[4] na používanie bez blikania. To znamená, že úroveň škodlivého modrého svetla je veľmi nízka a eliminované je aj blikanie obrazovky, ktoré často spôsobuje únavu očí.

Výnimočný audio systém s ôsmimi reproduktormi

Silnejšie a vyvážené zvukové efekty zaisťuje osem reproduktorov, symetricky umiestnených po oboch stranách. Tým je zvýšená aj maximálna úroveň hlasitosti. Zvuk na vyššiu úroveň posúva technológia DTS:X® Ultra, HONOR Histen a dynamický 360° audio výstup.

Vynovený audio systém umožňuje naplno si užívať harmonický zvuk, čisté výšky aj úderné basy. Používatelia ho ocenia nielen pri zábave, ale aj pri práci. Počas online schôdzok a audio hovorov sa najmodernejší softvér stará o presne reprodukovaný zvuk a zároveň zvyšuje jeho kvalitu.

Tenký a prémiový design

O prémiový dizajn sa postará hliníkové šasi v elegantnom farebnom prevedení Blue Hour inšpirované tzv. modrou alebo magickou hodinou skoro ráno, jedným z najlepších momentov na fotografovanie počas dňa. HONOR Pad 8 je tenký iba 6,9 mm[5] a váži len 520 g[6].

Špičkový výkon a inteligentné používateľské rozhranie

HONOR Pad 8 prichádza so silným osemjadrovým čip setom Qualcomm® Snapdragon® 680[7]. Perfektne zvládne hranie hier aj prehrávanie filmov, rovnako ako spustenie aplikácií zaťažujúcich operačný systém naraz.

HONOR Pad 8 beží na poslednom užívateľskom rozhraní HONOR Magic UI 6.1 postavenom na operačnom systéme Android 12. Tešiť sa môžete na rad pokročilých vychytávok vrátane upravovania vzhľadu na mieru každému, kto tablet používa. Vďaka funkcii HONOR Share dokážete rýchlo a jednoducho zdieľať akékoľvek fotky alebo súbory z tabletu do vášho mobilného telefónu HONOR a naopak. Režim pre viac okien zjednoduší multitasking.

Veľká kapacita batérie pre celodennú výdrž

Extra veľká batéria s kapacitou 7250 mAh[8] sa postará o celodennú výdrž bez nabíjania, aj pri online pripojení. HONOR Pad zaručí až 14 hodín offline prehrávania filmov a videí alebo až 10 hodín prehrávania a streamovania online[9].

Cena a dostupnosť

Inšpirovaný tzv. magickou hodinkou, teda ideálnym časom pre fotografovanie za svitania, HONOR Pad 8 (6 GB + 128 GB) prichádza vo farebnom prevedení Blue Hour. U slovenských predajcov ho od dnešného dňa zakúpite len za 319€.


[1] Dáta z laboratórií HONOR.

[2] Rozlíšenie sa meria ako štandardný obdĺžnik, efektívny počet pixelov je teda o niečo nižší.

[3] 1,07 miliardy farieb znamená farebnú hĺbku 10 bitov (8 bitov hardvérová špecifikácia, 2 bity rozšírenie softvérovým algoritmom).

[4] Tento produkt nie je zdravotnícke, ani terapeutické zariadenie.

[5] Dáta z laboratórií HONOR.

[6] Dáta z laboratórií HONOR.

[7] Qualcomm a Snapdragon sú ochranné známky spoločnosti Qualcomm Incorporated, registrované v Spojených štátoch a ďalších krajinách.

[8]. Dáta z laboratórií HONOR. Menovitá kapacita batérie.

[9] Dáta z laboratórií HONOR.

Značky: