Predstavenie série Magic6 sa nezadržateľne blíži.

Honor pred pár dňami potvrdil, že v januári 2024 predstaví telefón so značkou Porsche Design, čím vyslal jasný signál, že práve v tomto čase môže byť predstavená nová vlajková séria Honor Magic6. Čerstvé správy z prostredia spoločnosti však nenechávajú nič na náhodu, pretože Honor už dokonca zverejnil prvú upútavku, ktorá sa týka modelu Magic6 a edície Porsche Design. Nie je to dokonca ani tak dávno, čo Honor a Porsche Design oznámili začiatok nového partnerstva.

Spoločnosť Honor upútavku na nový telefón zverejnila na sociálnej sieti Weibo, pričom podľa tvrdenia portálu GSMArena sa stihla objaviť aj na niektorých osobných profiloch manažérov vrátane CMO Harrisona Jianga. Samotný obrázok síce toho o skutočnom telefóne veľa neprezrádza, ale rozhodne vyzerá štýlovo.

Honor zverejnil upútavku na telefón Magic6 Porsche DesignZdroj: Honor

Honor si však s niektorými vecami ťažkú hlavu nerobí. Ide proti prúdu, pretože opäť použije zakrivený a poriadne veľký displej, ktorý sa pomaly vytráca z ponuky iných veľkých výrobcov smartfónov. Zdá sa však, že zakrivenie je veľmi decentné. Na upútavke sa na pozadí nachádza aj Porsche 911, aby sa vedelo, že v dizajne tejto edície Magic6 má prsty Porsche Design. 

Očakáva sa, že séria Magic6 bude obsahovať tri modely, vrátane základného modelu Magic6, vybavenejšieho Magic6 Pro a “štýlovky” Magic6 Porsche Design. Vo výbave týchto telefónov b y sa mal nachádzať vlajkový čipset Snapdragon 8 Gen 3, pričom sa očakávajú aj viaceré vylepšenia v oblasti fotoaparátov, hoci tie budú opäť umiestnené v kruhovom ostrovčeku, ako pri modeli Magic5 Pro.

Zdroj: GSMArena

Prečítajte si aj:

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.