Honor na MWC práve predstavil viacero nových produktov vrátane prémiového smartfónu, inteligentných hodiniek a bezdrôtových slúchadiel.

Hlavná pozornosť bola venovaná radu mobilných telefónov HONOR Magic4 a HONOR Magic4 Pro. Ten prichádza v zaujímavom dizajne, pokročilou fotografickou výbavou a efektným displejom. HONOR tiež predstavil nové inteligentné hodinky Watch GS 3 a bezdrôtové slúchadlá HONOR Earbuds 3 Pro.

HONOR Magic4 so symetrickým dizajnom a špičkovým výkonom posúva celý smartfónov Magic na novú úroveň. Séria Magic4 je poháňaná procesorom Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 5G. Séria HONOR Magic4 je vybavená 8 GB pamäte RAM a možnosťou rozšírenia pomocou externého úložiska až do 256 GB. Plne podporuje aplikácie z Google Play.

Systém HONOR Turbo X sa stará o spoluprácu hardvéru a softvéru. Na vyváženie herného výkonu telefónu je HONOR vybavený technológiou GPU Turbo X, ktorá využíva umelú inteligenciu. To zaručuje vysokú rýchlosť snímok a nízku latenciu. Ideálne na mobilné hry.

Symetrický dizajn a displej s oblúkmi na štyroch hranách

LTPO displej má uhlopriečku 6,81 palcov a je zaoblený na štyroch hranách. Telefón sa tak dobre drží v ruke. Zobrazuje až 1,07 miliardy farieb a podporuje 100 % farebného priestoru DCI-P3. Kvalitu zobrazenia videa zvyšuje aj podpora HDR 10+. Displej využíva inteligentnú obnovovaciu frekvenciu od 1 Hz do 120 Hz, ktorá sa prispôsobuje rôznym štýlom obsahu.

HONOR Magic4 Pro dokáže tiež automaticky prepínať medzi rozlíšeniami SDR a HDR, aby sa zvýšila snímková frekvencia, vrátane kompenzácie vyrovnávania na základe technológie MEMC.

Pre tých, ktorí sú dlho pred displejom je rad HONOR Magic4 vybavený 1920 Hz technológiou PWM (pulzno-šírková modulácia). Minimalizuje sa tak namáhanie očí a zaisťuje maximálne pohodlie aj pri slabom osvetlení. HONOR Magic4 Pro sa môže pochváliť aj certifikáciou IP68, je odolný voči dažďu, vode a prachu.

  • HONOR Magic4 ProZdroj: Honor
  • HONOR Magic4 ProZdroj: Honor
  • HONOR Magic4 ProZdroj: Honor
  • HONOR Magic4 ProZdroj: Honor
  • HONOR Magic4 ProZdroj: Honor

Trojitý fotoaparát a pokročilé video

HONOR Magic4 Pro má 50 MPx širokouhlý fotoaparát vybaveným farebným snímačom 1/1,56″ , 50 MPx 122° ultraširokouhlý fotoaparát a 64 MPx periskopický teleobjektív.

Periskopický teleobjektív s rozlíšením 64 MPx využíva kombináciu počítačovej fotografie a technológie širokouhlého fotoaparátu a poskytuje až 3,5-násobné optické priblíženie a 100-násobné digitálne priblíženie.

Magic4 Pro má tiež pokročilé vybavenie na natáčanie videa pomocou programu Magic-Log Movie Master a filmovými efektmi využívajúcimi umelú inteligenciu. Vďaka tomu môže mobilný telefón vôbec po prvýkrát v histórii vytvárať 10-bitové video Log 4K zaznamenané rýchlosťou 60 snímok za sekundu.

To je bežne používaný formát na snímanie filmov v profesionálnej kvalite. Vďaka technológii Cinematic 3D LUT (Look Up Table) môžete upravovať videá v profi farebnom spektre.

Supervýkonné 100 W bezdrôtové nabíjanie

Kapacita batérie je 4600 mAh a telefón ponúka rýchle nabíjanie SuperCharge. Zaručí vám tak dlhú výdrž na jedno nabitie na celý deň. Pri použití 100 W nabíjacieho adaptéra je HONOR Magic4 Pro nabitý na 100 % len za 30 minút.

HONOR Magic4 Pro je tiež prvý smartfón so 100 W bezdrôtovým nabíjaním vrátane technológie rýchleho nabíjania HONOR SuperCharge. Vďaka tomu sa nabije až na 60 % za 15 minút.

Používateľské rozhranie Magic UI 6.0

Séria HONOR Magic4 je vybavená najnovším používateľským rozhraním HONOR Magic UI 6.0 so systémom Android 12. Ponúka širokú škálu pokročilých úprav, používateľské prostredie sa tak dá dobre prispôsobiť.

Zabezpečenie údajov a súkromné hovory

HONOR Magi4 Pro po prvýkrát prichádza s technológiou pre súkromné hovory, ktorá využíva smerovanie zvuku. To zabráni úniku zvuku počas intímnejších hovorov. Nebudú vás počuť, keď budete hovoriť do telefónu.

Obrazovka a prijímač spolupracujú pri úprave hlasitosti prichádzajúceho zvuku, aby sa prispôsobili rôznym prostrediam. Takže aj keď ste vo veľmi tichom prostredí, napríklad vo výťahu, ľudia stojaci okolo vás nebudú počuť hlas volajúceho.

Séria HONOR Magic4 je vybavená dvojitým bezpečnostným systémom (HTEE+QTEE), ktorý poskytuje rozšírené požiadavky na lepšie zabezpečenie kľúčových systémov. Telefón má samostatný bezpečnostný čip, ktorý poskytuje zabezpečenie pre heslá alebo biometrické údaje, ako je Face ID alebo odomykanie odtlačkom prsta. Okrem toho 3D hĺbková kamera v zariadení HONOR Magic4 Pro využíva 3D biometrické rozpoznávanie tváre, ktoré poskytuje vysokú úroveň zabezpečenia a ochrany citlivých údajov.

HONOR Magic4 Pro je tiež vybavený 3D zvukovým snímačom Qualcomm Gen 2, ktorý predstavuje bezpečné riešenie pre odtlačky prstov. Vďaka 77 % čitateľnosti odtlačkov prstov, 1,7x vyššej rýchlosti zachytávania biometrických údajov a až o 40 % vyššej rýchlosti v porovnaní s predchádzajúcou generáciou dokáže HONOR Magic4 Pro vykonávať overovanie jedným dotykom pomocou akustických vĺn namiesto svetla na rozpoznanie používateľa.

Prémiové farebné prevedenie

Okrem čiernej a bielej farby sa séria HONOR Magic4 dodáva aj v jemnej teal a elegantnej zlatej farbe.

Inteligentné hodinky HONOR Watch GS 3 a bezdrôtové slúchadlá HONOR Earbuds 3 Pro

Hodinky HONOR Watch GS 3 sú inšpirované tradičnými mechanickými hodinkami. Hodinky s elegantným a štýlovým dizajnom a použitím kvalitných materiálov, ako je nehrdzavejúca oceľ 316L, sú vyrobené na celodenné nosenie. Vážia len 44 gramov. Vybavené sú 8-kanálovým snímačom PPG (fotopletyzmografia), ktorý detekuje optické signály. Vďaka monitorovaniu srdcovej frekvencie s podporou umelej inteligencie hodinky HONOR Watch GS 3 výrazne zvyšujú presnosť merania zdravotného stavu.

Hodinky podporujú viac ako 100 rôznych športových aktivít na meranie, vrátane sledovania trasy späť vďaka zabudovanému dvojfrekvenčnému navigačnému systému GNSS (Global Navigation Satellite System) L1/L5

Hodinky HONOR Watch GS 3 sa dodávajú v troch farebných variantoch: čiernej Midnight Black, modrej Ocean Blue a klasickej zlatej.

Bezdrôtové slúchadlá HONOR Earbuds 3 Pro sú vybavené duálnym meničom vrátane 11 mm dynamického meniča a piezoelektrického keramického disku.

HONOR vôbec prvýkrát v tejto kategórii využíva inovatívnu funkciu merania telesnej teploty. Bezdrôtové slúchadlá HONOR Earbuds 3 Pro tak prinášajú nové možnosti monitorovania zdravotných funkcií.

Vďaka redukcii okolitých zvukov v rôznych dĺžkach zabezpečujú slúchadlá HONOR Earbuds 3 Pro špičkovú kvalitu zvuku alebo hovoru s plným využitím funkcie aktívneho potlačenia hluku (ANC) s pomocou umelej inteligencie. Vďaka pokročilej technológii pripojenia si vychutnáte čistý zvuk pri prehrávaní hudby, hraní hier alebo konferenčných hovoroch.

  • HONOR Watch GS 3
  • Honor SuperCharge Wireless ChargerZdroj: Honor
  • HONOR Earbuds 3 ProZdroj: Honor
  • Honor na MWCZdroj: Honor
  • Honor na MWCZdroj: Honor
  • Honor na MWCZdroj: Honor
  • Honor na MWCZdroj: Honor

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.