Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Radi ladíte svoj štýl presne podľa svojich predstáv? Na inteligentných hodinkách HONOR vrátane posledného modelu HONOR Watch GS Pro si môžete nastaviť dizajn ciferníka presne podľa svojho vkusu. HONOR nedávno vydal ďalšie veľmi vydarené dizajny, tentoraz so znameniami zverokruhu. Pre inteligentné hodinky HONOR Watch GS Pro sú tak teraz v ponuke štýlové ciferníky navrhnuté špeciálne pre každé znamenie.

Ciferník na mieru podľa nálady alebo outfitu

Hovorí sa, že hviezdy môžete vidieť len v naozajstnej tme. Na outdoorových hodinkách HONOR Watch GS Pro si môžete vybrať podobu ciferníka podľa nálady alebo presne taký, ktorý sa bude hodiť k vášmu outfitu.

K dispozícii je galéria v aplikácii Health / Zdravie. A ak ani to nestačí, môžete si na ciferník preniesť akúkoľvek fotku z vášho spárovaného telefónu.

Nové dizajny znamení zverokruhu

HONOR teraz vydal aj ciferníky navrhnuté podľa znamení zverokruhu. Na stiahnutie sú priamo v aplikácii Health / Zdravie (ide o spoplatnený doplnok). Dostupné sú pri spárovaní s akýmkoľvek telefónom HONOR alebo Huawei.

Súťaž o outdoorové hodinky HONOR Watch GS Pro

O inteligentné hodinky HONOR Watch GS Pro, ktoré sa hodia nielen k outdoorovej výbave, si môžete aj zasúťažiť. Práve teraz sa hrá o 3 kúsky, a to na oficiálnom Instagrame HONOR: https://www.instagram.com/honorczsk/ alebo na facebookovom profile: https://www.facebook.com/Honorcz/ a šancu máte aj v HONOR Klube: https://bit.ly/hk_zodiac_soutez_hodinky_gspro

POZOR! Súťaží sa len do nedele 4. apríla 2021.

Značky: