Prevádzkovateľ taxi aplikácie prispeje každý mesiac sumou vo výške približne 800 eur.

HOPIN spúšťa nový dobrovoľnícky projekt s názvom „Krajšie s Hopinom„. Jeho cieľom je vytvoriť z Bratislavy krajšie miesto pre život a to vo forme drobných renovácií, opráv, rekonštrukcií, malieb a výsadieb verejných priestranstiev.

HOPIN projekt podporí finančne – za každú zrealizovanú objednávku cez aplikáciu HOPIN TAXI venuje na verejnoprospešný účel jeden cent. Nakoľko HOPIN vybaví každý deň približne 2500 objednávok, mesačne prispeje sumou na úrovni 700 – 800 eur. S taxi aplikáciou HOPIN aktuálne spolupracuje viac ako 500 taxikárov.

Partnerom projektu je nezisková organizácia Bratislavský okrášľovací spolok. Ten predstaví vždy na začiatku kalendárneho mesiaca štyri kľúčové projekty, ktoré budú nasledujúci mesiac realizované.

Súčasťou projektov bude aj predbežný rozpočet a termín realizácie, do ktorej sa môžu zapojiť nielen dobrovoľníci, ale aj bratislavská verejnosť. Na realizácii jednotlivých projektov bude HOPIN spolupracovať aj so Stredným odborným učilišťom na Dúbravskej ceste v Bratislave a dobrovoľníkmi.

hopin_krajsie_nowat

V novembri bude predmetom realizácie úprava obrubníkov a okolia oproti Starej tržnici v bratislavskom Starom meste, renovácia rozvodnej skrine pre Prezidentským palácom a na Poštovej ulici a priestor pred Kamenným námestím.

Informácie o projekte „Krajšie s Hopinom“ sú dostupné na FB stránke facebook.com/KrajsiesHopinom/. K dispozícii je takisto emailová adresa krajsie@hopintaxi.com

Informácie o projekte nájdete na Facebooku

Informácie o projekte nájdete na Facebooku, k dispozícii je aj emailová adresa krajsie@hopintaxi.com

Prečítajte si aj:

Hopin Taxi – zážitky na vlastnej koži

Značky:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit