Filtre v aplikácii zostávajú no pribudne výber medzi cenovo výhodnejším taxi alebo s prémiovejším vozidlom.

Táto možnosť je súčasťou najnovšej aktualizácie. Uvidíte ju hneď po zapnutí aplikácie HOPIN. Na výber sú dve triedy vozidiel – ECONOMY alebo TUTTI FRUTTI. Pre nenáročných zákazníkov je HOPIN ECONOMY ideálna voľba. Pre tých, ktorí si radi doprajú komfort je tu HOPIN TUTTI FRUTTI s vozidlami vyššej triedy (nahrádza filter LIMO).

Rozdiel medzi službami

Výhodnejší – HOPIN ECONOMY

Pohodlná preprava sedanmi dostupnejších značiek vozidiel so skúsenými vodičmi zostáva naďalej. Vodiči dopravia každého zákazníka rýchlo a bezpečne až do cieľa, no so službou HOPIN ECONOMY aj za najvýhodnejšie ceny. V závislosti od typu auta je takáto preprava dostupná pre 1 až 4 osoby.

Prémiový – HOPIN TUTTI FRUTTI

Keď bežný taxík nestačí, prichádza na rad HOPIN TUTTI FRUTTI. Očakávať možno tých najskúsenejších vodičov s najlepšími hodnoteniami na prémiových autách. Nový typ prémiovej služby prináša najmä komfortnejšiu jazdu s novšími autami vyššej triedy pre 1 až 4 a v prípade vozidiel VAN až pre 6 osôb. Aj tento variant si chce zachovať čo najlepšiu cenu.

hopin

Ako objednávať?

Pri plánovaní, zadaní si štartovacej a cieľovej adresy vám aplikácia HOPIN ponúkne priamo možnosť vybrať si prepravu službou ECONOMY alebo TUTTI FRUTTI. V oboch prípadoch je vidieť finálnu cenu pre jednotlivú formu prepravy, kedy už len stačí potvrdiť výber a počkať, kým aplikácia nájde najbližšie dostupné vozidlo.

Dostupnosť aplikácie

Aktualizácia aplikácie HOPIN prebieha postupne. Prvú zmenu už môžu postrehnúť používatelia mobilných zariadení s Androidom, ku ktorým sa od pondelka (20. júl 2020) pridajú aj používatelia systémov iOS. V najbližších dňoch prebehne postupné uvoľňovanie aplikácie aj na ďalších platformách.

Zdroj + obrázky: Hopin

Prečítajte si aj:

Kde bežný kuriér nestíha, HOPIN pomôže. Moderná a rýchla doprava tovaru po celej Bratislave

Značky:

Michal Reiter

Michal Reiter
Publikujem o dianí na internete, súkromí, bezpečnosti a testujem notebooky, smartfóny, audio produkty a ďalšie gadgety.