Modely Inspire chcú zaujať najmä v domácnosti.

Nové tlačiarne a multifunkcie na trhu s názvom HP ENVY Inspire sú kompatibilné so službou HP+. Teda novým systémom predplatného za tlač. Platíte za strany a nesledujete si atrament. Ten vám kuriér prinesie na základe automatickej objednávky priamo z tlačiarne. Podľa HP využíva až 86 % rodín v ich domácnosti tlačiareň. Nový rad zariadení by mal poskytnúť nielen úsporu tlače ale aj tichú prevádzku. Práve s ohľadom na čo najmenšie rušenie v domácnosti.

Nové zariadenia umožňujú obojstrannú tlač podľa vlastného nastavenia, automatické pridávanie informácií o dátume a mieste a tlač v kvalite, v akej boli fotografie mobilným telefónom zhotovené– vrátane formátov, ako sú panoráma alebo štvorec použiteľný predovšetkým na sociálnych sieťach. K dispozícii sú grafické šablóny cez aplikáciu HP Smart.

Hlavné výhody tlačiarní Envy Inspire:

  • Systém HP+ s možnosťou tlačiť odkiaľkoľvek cez internet alebo zo zariadenia posielať naskenované predlohy priamo do smartfónu alebo na email
  • SMART INK – Dá sa ušetriť až 50 % nákladov na atrament. Pokiaľ sa zákazník rozhodne pre službu HP+, získa šesť mesiacov predplatného služby Instant Ink a celý rok záruky HP navyše pri použití originálneho atramentu HP.
  • SMART APLIKÁCIA – Systém HP+ využíva aplikáciu HP Smart. Aplikácia ponúka pokročilé možnosti skenovania kníh či niekoľkých účteniek naraz a umožňuje naskenované súbory uložiť s možnosťou ďalších úprav aj vyhľadávania.
  • Ekologický rozmer – S každou stránkou vytlačenou pomocou systému HP+ sa HP postará v rovnakej miere o ochranu a obnovu lesov. Výrobca použil viac ako 45 % podiel recyklovaného plastu.

Ceny a dostupnosti

  • Tlačiarne HP ENVY Inspire 7220e a 7221e sú na Slovensku v predaji od februára za ceny od 144 eur.
  • Tlačiarne HP ENVY Inspire 7920e a 7921e sú na Slovensku v predaji od februára za ceny od 174 eur.

Zdroj: HP Inc.

Prečítajte si aj:

Značky:

Michal Reiter

Michal Reiter
Publikujem o dianí na internete, súkromí, bezpečnosti a testujem notebooky, smartfóny, audio produkty a ďalšie gadgety.