Služba HP+ vám vo firme ušetrí čas aj peniaze.

Asi to poznáte z bežného života vo firme. Dôležité dokumenty obyčajne treba vytlačiť a podľa prieskumu až 80 % malých podnikov sa pri svojej činnosti bez tlače nezaobíde. Avšak pri takýchto menších firmách často nie je nikto vyčlenený na to, aby zaistil dostatok spotrebného materiálu a ten sa začne riešiť až vtedy, keď sa minie.

To spôsobuje obrovskú stratu času – spotrebný materiál treba objednať, ak treba tlačiť hneď, znamená to aj vyraziť osobne do mesta. Tomu všetkému sa dá predísť, služba HP Instant Ink je k dispozícii už aj pre firmy a týka sa aj laserových zariadení. V rámci jedného predplatného môžete „pokryť“ viac tlačiarní, a to dokonca aj na viacerých lokalitách. Vo forme predplatného môžete riešiť súčasne atramentové aj laserové tlačiarne v celom podniku.

Centrálne riadenie a ekológia

Pokročilé funkcie služby HP+ sa dajú riešiť s nástrojom Smart Admin Dashboard. Nové rady tlačiarní HP LaserJet Pro 3000 a 4000 umožňujú rýchlu, multifunkčnú a výkonnú tlač. Služba HP Instant Ink celkovo umožňuje znížiť množstvo obalov a počet zásielok a tiež ponúka recykláciu kaziet v programe HP Planet Partners. Navyše, Iniciatíva Forest First with HP+ prispieva s každou vytlačenou stránkou k ochrane a obnove lesov.

V kombinácii s pokročilými funkciami novej tlačiarne LaserJet Pro so službou HP+ tak môže predplatné Instant Ink malým firmám ušetriť čas a peniaze a zároveň je to ekologické riešenie. HP Instant Ink pre malé firmy a nové tlačiarne LaserJet Pro so službou HP+ vytvárajú tlačový systém, ktorý vyžaduje len minimálnu správu. Vy vo firme teda len tlačíte a svoj čas aj energiu venujete rozvoju podnikania a nie riešeniu toho, ako budete tlačiť. Tlačiarne si totiž samy dokážu objednávať atrament či toner. Stačí na to len pripojenie na internet a predplatné.

HP LaserJet Pro 4000 s podporou služby HP+Zdroj: HP
HP LaserJet Pro 4000 s podporou služby HP+

Spotrebný materiál vždy k dispozícii

S predplatným služby HP Instant Ink vám teda nikdy nedôjde toner. Pokiaľ sa kapacita v zásobníkoch priblíži k limitnej hranici, automaticky sa náplne objednajú a prinesie ich kuriér priamo na určené miesto, kde sa nachádza aj zariadenie. Tlačové systémy vo firme môžu byť skutočne atramentové, ale aj laserové a môžu byť v rôznych lokalitách. Služba zariadi doručenie náplní na správne miesto a v správnom čase. Účtovne je to oveľa jednoduchšie, ako riešiť jednotlivé zariadenia osobitne.

Multifunkčné zariadenie HP MFP 4104fdwZdroj: HP
Multifunkčné zariadenie HP MFP 4104fdw

Parametre a ceny noviniek

Tlačiarne radu HP LaserJet Pro 4000 dokážu vo vysokej kvalite tlačiť rýchlosťou 42 str/min. Tlačiarne radu HP LaserJet Pro 3000 majú rýchlosť tlače 35 str/min. K dispozícii je aj aplikácia HP Smart App, ktorá využíva cloud a umožňuje vám tlačiť dokumenty odkiaľkoľvek. Tiež môžete skenovať vo veľkých objemoch a zjednodušiť celý tok dokumentov vo firme. Tlačiareň LaserJet Pro so službou HP+ má certifikáciu ENERGY STAR a využíva technológiu HP Auto On/Off. Ušetríte tak na elektrickej energii.

Tieto zariadenia majú navyše k dispozícii predĺženú dvojročnú záruku a tiež máte nárok na špecializovanú technickú podporu. Rovnako je k dispozícii nepretržité monitorovanie zabezpečenia pomocou systému HP Wolf Pro Security. Cez tlačové zariadenie sa vám tak do firmy kyberútočník nedostane.

Tlačiareň HP LaserJet Pro 3002dwe so službou HP+ bude na Slovensku v predaji za cenu od 269 eur, tlačiareň HP LaserJet Pro 3102fdwe bude za cenu od 429 eur. Rýchlejšia tlačiareň HP LaserJet Pro 4002dwe so službou HP+ bude na Slovensku v predaji za cenu od 366 eur, model HP LaserJet Pro MFP 4102dwe bude za cenu od 512 eur.

Tlačiareň HP LaserJet Pro 3000 je určená pre menšie podnikyZdroj: HP
Tlačiareň HP LaserJet Pro 3000 je určená pre menšie podniky

Podnikové multifunkčné zariadenia s vysokým výkonom

Rýchle skenovanie, flexibilné riešenie a zabezpečenie. To sú vlastnosti, ktoré podniky požadujú. Multifunkčné zariadenia HP LaserJet Managed MFP radu E800 a E700 sú na ne top odpoveďou, prinášajú vysoký výkon, prispôsobiteľnú výbavu a zabezpečenie. Výsledkom je vyššia produktivita pre hybridné pracovné tímy. Tlačiarne HP LaserJet Managed radu E800 a E700 ponúkajú elegantné, plne prispôsobiteľné a ľahko spravovateľné portfólio.

S novými funkciami FLOW 2.0 ponúka komplexné riešenie pracovných postupov vrátane možnosti vykonávať úpravy obsahu priamo na ovládacom paneli zariadenia. Ide o zvýraznenie, redigovanie či dokonca podpísanie dokumentu. Používatelia si môžu vytvoriť rýchle skratky pre dôležité úlohy. Inovatívna technológia Reverse and Retry rozpoznáva a tiež odstraňuje prekážky s uviaznutím papiera a podávaním dvoch listov súčasne. To bol v minulosti častý dôvod prerušenia tlače a zníženia produktivity.

Tlačové plány pre laserových toner  Odporúčame pre domácnosť Odporúčame pre malú firmu
Počet strán501004008001500
Predplatné  v EUR1,993,9913,9919,9925,99

Novinky prinášajú rýchlosť tlače až 70 strán za minútu a možnosť obojstranného skenovania 300 obr./min. Technológia automatického rozpoznávania šetrí čas a ponúka správu odtieňov a farieb, detekciu obojstranných dokumentov a funkcie automatického delenia úloh.

Nové zariadenia ponúkajú moderný vzhľad a vybrať si môžete z piatich farebných panelov. Konštrukčné riešenie HP Flex Build umožňuje flexibilne prispôsobiť konfiguráciu individuálnym potrebám firmy.

Riešenie bezpečnosti HP Wolf Enterprise Securityposkytuje tlačiarňam HP LaserJet Managed radu E800 a E700 ochranu a rozpoznáva bezpečnostné hrozby. Novinky obsahujú funkciu Memory Shield, ktorá deteguje škodlivé útoky na tlačiareň a v prípade ich zistenia tlačiareň automaticky opraví.

Multifunkčné zariadenie HP LaserJet Managed MFP E800Zdroj: TOUCHIT.sk
Multifunkčné zariadenie HP LaserJet Managed MFP E800

Aj v tomto prípade HP bojuje proti odlesňovaniu a vďaka energeticky úspornej tlači pomáha šetriť prírodné zdroje.

Tlačiarne HP LaserJet Managed MFP rady E800 a E700 sú už dostupné na Slovensku.

Prečítajte si aj:

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.