Novinky sú navrhnuté tak, aby odolávali baktériám a zamedzili šíreniu chorôb.

Portfólio sa skladá z troch zariadení – tenkého notebooku, All-in-One počítača, a špeciálne upraveného monitora.

Notebook HP EliteBook 840 G5 Healthcare Edition Notebook je notebook postavený špeciálne na mieru pre zdravotníctvo. Umožňuje vypnúť klávesnicu a touchpad, aby sa dal ľahko vyčistiť germicídnymi utierkami. Doktor sa prihlasuje biometricky a pomocou RFID čipu, notebook má fyzicky izolovaný bezpečnostný ovládač aby zamedzil úniku citlivých informácií. Špeciálny filter na obrazovke zamedzuje, aby niekto odpozeral informácie z obrazovky z boku.

HP EliteOne 800 G4 23,8 Healthcare Edition AiO je počítač typu „všetko v jednom“ a obsahuje podobnú bezpečnostnú výbavu ako EliteBook. Navyše má zabudovanú vysúvaciu obojstrannú webkameru, takže zdravotný personál môže zaregistrovať a nafotiť pacienta – a potom skryť kameru, kvôli vyššej bezpečnosti.

HP Healthcare Edition HC270cr Clinical Review Display je špeciálny USB-C monitor s integrovanou čítačkou RFID čipov, 27″ obrazovkou a automatickou detekciou natáčania. Dokáže nabíjač pripojené zariadenia cez USB-C, až do 65 Wattov.

Všetky novinky sú zamerané na bezpečnosť a ľahké čistenie po každom použití. HP plánuje zariadenia uviesť na trh ešte pred letom 2018.

Zdroj: HP

Študenti STU vyvíjajú vozík ovládaný myšlienkami a mimikou

Značky: