Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

HP Pavilion x360 14, najnovší prírastok v rade HP Pavilion, je perfektnou voľbou pre zákazníkov, ktorí potrebujú počítač, ktorý im umožní byť produktívnymi a zaistí im pripojenie aj zábavu – to všetko s všestrannosťou a hodnotou, akú od laptopu Pavilion x360 očakávajú.

Zariadenie bolo zdokonalené vďaka modernejšiemu a výraznejšiemu dizajnu a je vybavené prémiovými funkciami a výkonom. To zahŕňa väčšie úložisko SSD (až 1 TB), pri vybraných modeloch kovový kryt klávesnice a touchpadu, vylepšenia displeja – a prvýkrát bude Pavilion dostupný aj s podporou 4G LTE.

Hlavné prednosti a špecifikácie nového notebooku Pavilion x360 14:

– Navrhnutý pre mobilitu: Vďaka kompaktnému a ľahkému dizajnu s hrúbkou

18 mm je jedným z najtenších konvertibilných notebookov radu Pavilion a poskytuje výdrž batérie až 13 hodín (na základe prehrávania videa FHD).

Používateľ je teda pripravený na dlhý deň v práci, ale napríklad aj na gauči. Voliteľné 4G LTE umožňuje rýchlejšie sťahovanie, lepšiu spoľahlivosť a bezpečnejšie pripojenie cez verejné Wi-Fi. Počítač tiež ponúka veľmi presný touchpad a bohatý výber portov, vrátane HDMI 2.0 a USB Type-C® pre ľahký prenos dát, rozšírenie displeja a nabíjanie ďalších zariadení.

– Viac zábavy: S dôrazom na zábavu ponúka Pavilion x360 14 najnovšie procesory Intel® Core™ 10. generácie a voliteľnú grafiku Iris™ Plus. Pri sledovaní obľúbených programov si zamilujete HD alebo FHD displeje s vyšším pomerom obrazovky k telu a s minimálnymi okrajmi na troch stranách, rovnako ako duálne reproduktory, B&O Audio a HP Audio Boost pre pohlcujúcejší zážitok.

– Práca a hranie: Pripojte sa a začnite deň rýchlejšie s voliteľným Wi-Fi 6. S moderným pohotovostným režimom pre bezpečné prihlásenie vám voliteľná čítačka odtlačkov prstov poskytne rýchly a pohodlný prístup.

Ukážte vašu kreatívnu stránku pomocou simultánneho použitia pera s dotykovým ovládaním.

Dostupnosť:

– HP Pavilion x360 14 bude Slovensku v predaji od 1. júna za ceny od 529 eur a bude dostupný v striebornej, zlatej a zelenomodrej farbe.

Značky: