Hra bola oficiálne predstavená pred dvoma mesiacmi.

Aktuálne sa táto hra dostáva v beta verzii aj k prvým hráčom. Na začiatok nebude dostupná pre všetkých a je k dispozícii zatiaľ iba v niektorých krajinách. Spolu s beta programom, spoločnosť Activision predstavila aj najdôležitejšie herné funkcie, ktoré budú môcť beta testeri hry Call of Duty: Mobile vyskúšať počas testovania.

Testovanie začalo tento týždeň v Indii a regionálna beta bude čoskoro spustená aj v Austrálii. Activision informuje, že v nasledujúcich mesiacoch bude mať prístup k beta verzii ešte viac hráčov z viacerých krajín. Aktuálne je už v Obchode Play spustená možnosť predbežnej registrácie verejnej beta verzie, ktorá bude v lete uvoľnená vo viacerých regiónoch.

Pri prechode na obsah, ku ktorému budete mať prístup počas beta verzie, bolo pridaných niekoľko herných funkcií, ktoré nedávno zverejnilo toto populárne štúdio. Bude k dispozícii päť režimov pre viacerých hráčov: Free for All, Frontline, Team Deathmatch, Hardpoint a Domination.

Okrem prvého režimu (Free for All), ktorý môže hrať osem hráčov, všetky ostatné režimy podporujú až 10 hráčov. Okrem toho bude v Call of Duty: Mobile k dispozícii sedem máp – Nuketown, Crash, Hijacked, Crossfire, Sandoff, Killhouse a Fireing Range. Hráči budú môcť využiť aj možnosť „Soldier to play as„, kedy bude na výber niekoľko ikonických postáv zo série Call of Duty.

Na výber budú tieto ikonické postavy:

  • Alex Mason (z Call of Duty: Black Ops)
  • David “Section” Mason (z Call of Duty: Black Ops II)
  • Thomas A. Merric (z Call of Duty: Ghosts)
  • Simon „Ghost“ Riley (z Call of Duty: Modern Warfare 2)
  • John „Soap“ MacTavish (z Call of Duty: Modern Warfare)
  • John Price (z Call of Duty: Modern Warfare)

Podľa Activision bude hra Call of Duty: Mobile viac ako len obyčajným multiplayerovým bojiskom. Viac informácií o tejto hre sa dozvieme v najbližších týždňoch. Nateraz sa nezabudnite zaregistrovať v Obchode Play na tomto odkaze.

Zdroj: PhoneArena

Prečítajte si aj:

Recenzia Call of DutyBlack Ops IIII: Zabudnite na príbeh jedného hráča

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.