Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Celosvetová premiéra Forza Horizon 3 naplánovaná na 27. septembra (pre majiteľov Forza Horizon 3 Ultimate Edition o štyri dni skôr, teda 23. septembra) sa blíži.

Dnes bol dosiahnutý posledný míľnik pred uvedením hry na trh – Forza Horizon 3 bola oficiálne dokončená.

A zatiaľ čo sa pripravuje tlačenie diskov do obchodov a nastavuje digitálna verzia, oslávime túto udalosť ďalšími podrobnosťami, ako napríklad hardvérovými nárokmi Windows 10 verzie, kompletným zoznamom achievementov a špeciálnym prídavkom do garáže Forza Horizon 3.

V uplynulých šiestich týždňoch sme prostredníctvom série článkov Forza Garage predstavili viac ako 350 vozidiel, ktoré budú k dispozícii v hre Forza Horizon 3 pri jej uvedení. Teda takmer všetky. Dnes odhaľujeme unikátny prídavok do garáže Forza Horizon 3, vozidlo, ktorého sa dožadovali fanúšikovia sérií Forza aj Halo. Vôbec po prvýkrát v hre Forza môžete jazdiť na najznámejšej pozemnej jednotke z univerza Halo – vozidle Warthog!

Vozidlo M12S Warthog CST bude pripravené počas uvedenia Forza Horizon 3 a bude dostupné zadarmo pre všetkých, ktorí si zahrali Halo 5: Guardians alebo Halo: The Master Chief Collection na Xbox One. Títo hráči získajú kód na stiahnutie Warthog prostredníctvom správy na Xbox Live. Kódy sa začnú rozposielať v týždni od 5. septembra. Hráči, ktorí nemali možnosť hrať ani jednu z Halo hier na Xbox One, dostanú šancu získať Warthog v špeciálnej súťaži #Forzathon v hre Forza Horizon 3 počas októbra.

Achievementy

Jedná vec je istá, Forza Horizon 3 ponúkne množstvo aktivít. Počnúc novým kooperatívnym režimom pre štyroch hráčov, hraním medzi platformami Xbox One a Windows 10 až po znovuuvedenie aukčného domu a nových súťaží na vyskúšanie alebo upravovanie pomocou novej funkcie Horizon Blueprint. Už teraz je jasné, že nováčikovia aj fanúšikovia série budú ponuku Forza Horizon 3 objavovať s radosťou. A pre tých, ktorí si chcú hranie prispôsobiť zvyšovaniu svojho Gamerscore, máme kompletný zoznam achievementov na preštudovanie.

Odporúčaná PC konfigurácia

Sme si vedomí, že hráči sa pripravujú na vydanie Forza Horizon 3 aj na počítačoch so systémom Windows 10 a dnes preto zverejňujeme aj odporúčané hardvérové špecifikácie. Prirodzene, Forza Horizon 3 bude vyžadovať konfiguráciu podporujúcu DirectX 12 a systém Windows 10. Odporúčané hardvérové špecifikácie nájdete tu.

Značky: