Posledný míľnik na ceste k vydaniu Forza Motorsport 6 bol dosiahnutý, hra bola dokončená. O dva týždne bude dostupná na hranie prostredníctvom skorého prístupu pre majiteľov Ultimate Edition. 
O nasledujúcich päť dní bude Forza 6 sprístupnená pre všetkých, ale ešte pred vydaním plnej verzie budú môcť fanúšikovia zažiť vzrušenie z Forza Motorsport 6 v oficiálnej hrateľnej ukážke naplánovanej na 1. septembra. 
Demo Forza Motorsport 6 umožní hráčom vyskúšať najkrajšiu a najkomplexnejšiu pretekársku hru tejto generácie ovenčenú cenami Najlepšia pretekárska hra a Najlepšia simulačná hra z výstavy gamescom 2015. Obsahom ukážky budú vybrané modely z celkového počtu 460 vozidiel dostupných v plnej verzii s plne funkčným kokpitom a deštrukčným modelom. Z 26 známych lokalít sveta zažijete mokré počasie aj nočné jazdy a to všetko v úžasnom rozlíšení 1080p so snímkovaním 60 obrázkov za sekundu. 
Každému, kto si zahrá hrateľnú ukážku Forza Motorsport 6, bude bezplatne doručený do garáže plnej verzie nový Ford GT. Navyše, demo bude podporovať aj ďalšie funkcie, ktoré umožnia ponoriť sa ešte hlbšie do hrania Forza Motorsport 6. Viac podrobností sa dozviete v deň vydania hrateľnej ukážky 1. septembra. 
K dnešným novinkám pripájame aj nové podrobnosti o hre, vrátane predstavenia doteraz neoznámených vozidiel, ako aj popisu všetkých tratí, ktoré nájdete v hre. 
Nové obrázky a podrobnosti o tratiach podporujúcich jazdy v noci a v daždi nájdete na stránkach ForzaMotorsport.net
Úplne nové autá
Vlajkovou loďou desiatky nových vozidiel je úžasný Mercedes AMG GT S, spolu s nimi sa finálny počet vozidiel v hre Forza Motorsport 6 vyšplhal na číslo 460, čo je doteraz najvyšší počet vozidiel pri štarte ktorejkoľvek hry zo série Forza.
Kompletný zoznam 460 vozidiel z hry Forza Motorsport 6 je k dispozícii na stránkach Forzamotorsport.net.  
Forza Motorsport 6 vychádza 18. septembra.

Značky: