Do obývačiek naprieč celým Slovenskom a Českom sa po štyroch rokoch vracia obľúbený online turnaj.

Red Bull Ultimátny Hráč hľadá všestranného gamera, ktorý v hernom päťboji preukáže tie najlepšie zručnosti a celkovú komplexnosť.
14. apríla 2020 začne prvý z pätnástich herných dní.

Registráciu, rozpis turnajov a ďalšie informácie nájdete na stránke RedBull. sk.

Celý kolotoč, ktorý sa skladá z piatich samostatných turnajov, odštartuje strategickou mobilnou hrou Clash Royale (CR). Na ňu krátko nato nadviaže battle royale FPS hra PlayerUnknown’s Battlegrounds (PUBG).

redbull jan kasl

Zdroj: Jan Kasl – Red Bull Content Pool

Tretím herným titulom bude jednotka medzi futbalovými simulátormi, FIFA 20. A na záver to bude dvojica rivalov československej esportovej scény: taktická strieľačka Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) a MOBA hra League of Legends (LoL).
Red Bull Ultimátny Hráč sa hrá systémom 1 proti 1. Každý turnaj má vlastný prize pool 750 € aj víťaza. V každej hre sú dve kvalifikácie, z ktorých do finálového turnaja postupuje TOP 16 hráčov.

red bull felipe gabriel

Javier Munoz seen during recording of documentary „Cinco Momentos de los Videojuegos de F�tbol“ in Sao Paulo, Brazil on May 5, 2019 // Felipe Gabriel / Red Bull Content Pool // AP-22TK715U11W11 // Usage for editorial use only //

Gameri, ktorí sa zúčastnia dvoch a viac turnajov a umiestnia sa v TOP 64, budú na základe získaných bodov zaradení do ultimátneho rebríčka. Celkovým víťazom sa stáva ten, kto po odohraní všetkých piatich hier obsadí prvé miesto.

redbull

Zdroj: Red Bull

Okrem nekonečnej slávy vyhrá prelet v akrobatickom lietadle s Red Bull Flying Bulls, herný počítač od spoločnosti ASUS a 200 € poukážku na nákup v progamingshop.sk.

Zdroj: Red Bull

Prečítajte si aj:

Na Red Bull TV nájdete dokumentárne filmy zadarmo

Značky: