Nová rada outdoorových reproduktorov EVOLVEO Armor O spĺňa normy IPX7. Voda im vôbec nevadí.

Reproduktory EVOLVEO rady Armor boli navrhnuté tak, aby odolali nepriaznivým podmienkam, ale zároveň poskytli čo najlepší zvukový zážitok. Novinkou v tejto produktovej rade sú reproduktory EVOLVEO Armor s označením O1 a O2 a taktiež O5 a O6. Všetky tieto reproduktory spĺňajú normu IPX7, ktorá zaručuje, že voda im nevadí. Dokážu hrať a plávať na vodnej hladine, odolajú náhodnej vode aj krátkemu ponoreniu. Reproduktory je možné vziať na akciu k bazénu, na splavovanie rieky alebo do prírody. Pogumovaný povrch naviac zvyšuje odolnosť proti pádu. Pútko umožňuje rýchle uchytenie reproduktora k batohu alebo taške.

EVOLVEO Armor O1 a O2 sú aktívne outdoorové bezdrôtové reproduktory s výkonom 12 W, vstavanou technológiou MaxxAudio DSP a výdržou batérie až 24 hodín. Kompaktné prevedenie (10,5 × 10,5 × 6 cm), hmotnosť 411 g a industriálny dizajn robí z reproduktorov EVOLVEO Armor O1 alebo O2 ideálneho spoločníka všade tam, kde hrozí voda. Pomocou uvedených reproduktorov je možné vykonávať aj telefonické hovory v handsfree režime. Vďaka funkcii TWS Sync 2 je možné pripojiť dva reproduktory k jednému zdroju a zvýšiť tak zážitok z prehrávania hudby. Hudbu je možné bezdrôtovo prehrávať zo spárovaného zariadenia alebo z pamäťovej karty (nie je súčasťou balenia), prípadne zo zariadenia prepojeného káblom 3,5 mm AUX-IN. Uvedené modely sa líšia farebným prevedením (čierna a modro-čierna).

EVOLVEO ARMOR O6

EVOLVEO ARMOR O6

EVOLVEO Armor O5 a O6 sú väčšie (21 × 8,5 × 8,5 cm), robustnejšie (667 g), poskytujú vyšší výkon (40 W) a dokážu prehrávať hudobné súbory z Bluetooth pripojeného zariadenia po celý deň. Dosah je až 20 m. Armor O5 a O6 majú aj slot na pamäťovú kartu, prípadne pripojenie pomocou kábla AUX-IN 3,5 mm. Uvedené modely sa líšia farebným prevedením (čierna a modro-čierna). Ovládanie je rozšírené o tlačidlo ekvalizéra, ktorý ponúka niekoľko režimov. ARMOR O5 a O6 podporujú MaxxAudio DSP, funkciu TWS Sync 2 a je možné ich využiť aj na handsfree volania.

EVOLVEO ARMOR O5

EVOLVEO ARMOR O5

Dostupnosť a cena

Outdoorový reproduktor EVOLVEO Armor O1 (čierny) alebo O2 (modro-čierny) je dostupný prostredníctvom siete internetových obchodov a vybraných predajcov. Doporučená koncová cena je 33 EUR vrátane DPH. EVOLVEO Armor O5 (čierny) alebo O6 (modro-čierny) má doporučenú cenu 59 EUR vrátane DPH

Značky: