Zahrali sme si dve z hier pre PS4 – Patapon Remastered a Everybody´s Golf. Ako ich hodnotíme?

Patapon Remastered – PS4

Hier, ako je Patapon, je na trhu minimum a buď ich milujete, alebo ich nechápete. Ponúkajú totiž hrateľnosť, ktorá je natoľko unikátna, že nedokáže osloviť masy ľudí. V prípade titulu Patapon je celý koncept postavený na rytmickom stláčaním tlačidiel, ktorým zadávate príkazy malým divným stvoreniam. Rytmickými pokynmi im prikazujete pochodovať alebo útočiť. Neskôr sa pridajú ďalšie príkazy a v jadre jednoduchá hra sa stane oveľa komplexnejšou.

Patapon vyšiel pôvodne pre konzolu PlayStation Portable a ponúkol ideálny koncept mobilného hrania, ktorý ste si najlepšie vychutnali so slúchadlami na ušiach. Remastered edícia pre PS4 prináša vylepšené vizuály v rozlíšení až 4K. Hrateľnosť sa nemení a hoci vynovený Patapon neosloví každého, ak hľadáte atypické herné zážitky, tento odporúčame.

Zapožičal: Sony
Hodnotenie: 3,5/5, 70 %
Cena: 14,99 EUR

Everybody´s Golf – PS4

Séria Everybody´s Golf je určite dobre známa každému fanúšikovi konzol PlayStation. Obľúbená športová hra sa vracia na televízne obrazovky vo forme novej hry pre PlayStation 4. Tá ponúka modernejšie spracovanie, väčší dôraz na prispôsobenie vašej postavy a voľný pohyb po golfových ihriskách. Pod kozmetickými zmenami sa však nachádza tá istá hrateľnosť, ktorá nás už niekoľko generácií baví.

Everybody´s Golf pre PlayStation 4 okamžite osloví fanúšikov predchádzajúcich hier tejto série a má potenciál zaujať aj množstvo nových hráčov. Dôvodom je na prvý pohľad jednoduché ovládanie, ktoré však vyžaduje veľa cviku, aby ste v hre naozaj excelovali. Niekedy však stačí iba trochu šťastia a aj kvôli tomu sa budete dookola snažiť trafiť ten ideálny odpal, na ktorý už hodinu čakáte.

Zapožičal: Sony
Hodnotenie: 3,5/5, 70 %
Cena: 33,99 EUR

Tento článok vyšiel aj v tlačenom septembrovom vydaní TOUCHIT č. 9/2017, preto sa niektoré skutočnosti uvedené v článku, môžu odlišovať oproti aktuálnemu dátumu publikovania.

Značky:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit