Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Huawei AppGallery opäť rozširuje svoju ponuku. Čerstvými prírastkami do portfólia aplikácií sú svetoznáma zoznamka, online obchod či spoľahlivá appka na predpoveď počasia.

Najpresnejšia predpoveď počasia

Windy.com je aplikácia zameraná na interaktívne predpovede počasia. Jej monitorovacie algoritmy umožňujú sledovať rôzne parametre a podmienky, ako napríklad vietor, dážď či teplotu. Je rýchla, intuitívna, podrobná a považovaná za jednu z najpresnejších, vďaka čomu jej dôverujú nielen profesionálni piloti, parašutisti, surferi či meteorológovia, ale dokonca aj armády a záchranné tímy.

Badoo už aj v AG smartfónoch

Zoznamka Badoo s takmer 500 miliónmi užívateľmi v 190 krajinách a 51 jazykoch je najnovšie k dispozícii už aj v obchode AppGallery. Táto populárna aplikácia umožňuje chatovať, organizovať videohovory a stretávať sa s novými ľuďmi. Rýchlejšiemu a kvalitnejšiemu vyhľadávaniu vhodných známostí napomáha systém výberu založený na pravdivosti odpovedí.

Badoo je k dispozícii ako rýchla aplikácia (Quick App). Táto inovatívna funkcia je vyvinutá priamo pre AppGallery a umožňuje používať aplikácie bez inštalácie. Hlavnou výhodou rýchlych aplikácií je nielen oveľa menšia náročnosť na pamäť, ale tiež prispievajú k plynulejšiemu výkonu smartfónu pri veľkom zaťažení.

Nová možnosť pre online nákupy

Pre fanúšikov online nakupovania ponúka AppGallery prístup na Joom – online platformu známu prevažne cenovo dostupnými výrobkami. Nechýba doprava zadarmo do vybraných svetových regiónov či zákaznícka podpora. Na Joom sa navyše môžete spoľahnúť na recenzie a hodnotenia, ktoré zadávajú iba skutoční overení zákazníci. Aplikácia sa môže celosvetovo pochváliť viac ako 250 miliónmi inštalácií a každý mesiac ju aktívne využíva 25 miliónov zákazníkov.

Tých, ktorí chcú svoj smartfón odlíšiť originálnymi pozadiami a motívmi, poteší nová trojica aplikácií od spoločnosti Helectronsoft. Taktiež ich nájdete v AppGallery:

  • Live Wallpapers 4K, Backgrounds 3D/HD – Pixel 4D
  • Parallax Background HD – Animated Live Wallpaper 3D
  • Live Wallpapers, Ringtones, 3D Lock Screen – GRUBL

Huawei neustále rozvíja spoluprácu s poprednými svetovými vývojármi aplikácií. Aktuálny celkový počet aplikácií, ktorý v AppGallery nájdete, už presiahol 60 000 a každý týždeň pribúdajú tisícky ďalších.

Platforma od Huawei je tretím najpoužívanejším obchodom s aplikáciami na svete, ktorý spája viac ako 420 miliónov aktívnych používateľov mesačne vo viac ako 170 krajinách a regiónoch.