V predaji budú v obchodoch aj v ponuke operátora O2.

Huawei FreeBuds 3 prinášajú redukciu šumu v dvoch úrovniach, čisté basy a šikovné nabíjanie priamo z obalu. Vo výbave majú aj integrovaný čip Kirin A1. Ide o prvý čip, ktorý bol špeciálne navrhnutý pre nositeľné audio zariadenia.

Slúchadlá ponúkajú podporu Bluetooth 5.1, ktoré zaisťuje stabilné pripojenie – čip sa dokáže rýchlo prispôsobiť zmenám prostredia, čo zaručuje slúchadlám hladké prepojenie so smartfónom bez prerušení.

Pozrite si Huawei FreeBuds 3 v našom videu

Huawei FreeBuds 3 prichádzajú v zaoblenom nabíjacom puzdre, ktoré je navrhnuté tak, aby sa pohodlne zmestilo do vrecka a ľahko ho schováte aj v dlani. Ergonomický dizajn samotných slúchadiel zaručuje pohodlné a stabilné nosenie. Slúchadlá aj puzdro budú dostupné v bielej a čiernej farbe.

Huawei FreeBuds 3 sú TWS (True Wireless Stereo) otvorené slúchadlá, ktoré podporujú nielen redukciu šumu pri hovore, ale aj aktívne potlačenie hluku v reálnom čase. Vďaka pokročilému procesoru zvukových digitálnych signálov dokážete počas volania počuť druhú stranu čistejšie a jasnejšie. Dvojitým ťuknutím na ľavé slúchadlo je možné zapnúť alebo vypnúť funkciu ANC (Active Noise-Cancelling).

Huawei FreeBuds 3

Huawei FreeBuds 3 sa nosia pohodlne a dobre držia v ušiach

Slúchadlá sa tiež chvália komplexnou basovou trubicou pre hlasnejšiu, silnejšiu a čistejšiu hudbu a 14 mm dynamickým ovládačom. Podporujú bezdrôtové nabíjanie a umožňujú prehrávať hudbu štyri hodiny na jedno nabitie a až 20 hodín, ak sa používajú spolu s nabíjacím puzdrom.

Bezdrôtové slúchadlá Huawei FreeBuds 3 sa na Slovensku začnú predávať na prelome novembra a decembra. Do ponuky ich zaradia maloobchodní predajcovia a operátor O2. Odporúčaná cena novinky je 199 eur. 

Huawei FreeBuds 3

Huawei FreeBuds 3 budú dostupné v čiernej a bielej farbe

Zdroj: TS Huawei

Prečítajte si aj:

Huawei FreeBuds 3: Prvé kôstkové True Wireless slúchadlá s aktívnym odhlučnením (RECENZIA)

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit