Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Novinka na slovenskom trhu s audio produktmi – slúchadlá Huawei FreeBuds Pro 2 – pokračujú v technologickom pokroku, ktorým je produktová rodina Huawei FreeBuds známa už roky.

Slúchadlá dokonale spájajú umenie s technológiou a pokiaľ ide o kvalitu reprodukcie, bez preháňania patria medzi špičku v aktuálnej ponuke. V porovnaní s predchodcom, ktorý disponoval len jedným akustickým komponentom, sú Huawei FreeBuds Pro 2 vybavené svetovo prvým Hi-Res duálnym zvukovým systémom, ktorý obsahuje dve vstavané výkonné zvukové jednotky. Vďaka výrazným basom s bohatými detailmi poskytnú znamenitý zážitok z kvality zvuku, ktorý presahuje čokoľvek, čo aktuálne TWS slúchadlá ponúkajú.

Špička vo svojej kategórii

Nové Huawei FreeBuds Pro 2 kreatívne využívajú akustickú architektúru viacerých zvukových ovládačov, ktorá na úrovni mikrónov generuje vysoké a nízke frekvencií v malom zariadení. Na jednej strane sú FreeBuds Pro 2 prvým TWS zariadením, ktoré využíva špeciálnu membránu používanú iba v špičkových slúchadlách, a najpresnejšiu a najľahšiu plochú hlasovú cievku v tomto odvetví, vďaka čomu ostávajú výšky a podtón nad 9 kHz jasné a ostré. Novinka zároveň inovatívne využíva technológiu digitálneho kríženia, ktorá inteligentne koordinuje duálne meniče pre ešte lepší výkon, čím výrazne rozširuje rozsah ich frekvenčnej odozvy. Basy klesajú na 14 Hz a výšky na 48 kHz, čím prekračujú frekvencie mimo dosahu ľudského ucha. To simuluje rezonanciu medzi zmyslami tela a zvukovými vlnami, čím sa dosiahne kľúčový bod na dosiahnutie zlepšenia kvality zvuku.

Prispôsobia sa vášmu rytmu

Pokiaľ ide o algoritmus, Huawei FreeBuds Pro 2 plne inovujú svoju technológiu algoritmu dynamickej optimalizácie zvuku, pričom podporujú Triple Adaptive EQ – teda automatické prispôsobenie zvukovodu a prispôsobenie ušiam užívateľa pri nosení.  Novinka bola navrhnutá v spolupráci so spoločnosťou Devialet, vďaka čomu dosahujú slúchadlá dokonalú rovnováhu medzi technológiou a umením. Okrem kvality zvuku FreeBuds Pro 2 naďalej stanovujú nové štandardy pre potlačenie hluku v kategórii TWS zariadení. Vďaka svojej technologickej inovácii, ktorú reprezentuje najmä nový dizajn stereofónneho poľa s tromi mikrofónmi, predstavuje integrácia dvoch mikrofónov ďalší prielom v odvetví aktívneho potláčania hluku. Slúchadlá ponúkajú širšiu frekvenciu potlačenia hluku s potlačením hluku až 47 dB.

Huawei x DEVIALET

Spoločnosti Huawei a Devialet úzko spolupracovali a dolaďovali detaily slúchadiel, a vďaka inovatívnej akustickej architektúre FreeBuds Pro 2 dosiahli ten najlepší zážitok z počúvania. Nové slúchadlá spoločne prinášajú všetky textúry a zafarbenia v každom hudobnom diele, s prudkými basami a krištáľovou kvalitou zvuku, s cieľom spoľahlivo reprodukovať emocionálnu príťažlivosť pôvodnej skladby. Vďaka spoločnej snahe akustických inžinierov na oboch stranách a inovatívnom akustickom dizajne je novinka od Huawei ideálnym príkladom, ako dosiahnuť vynikajúcu kvalitu zvuku.

Telefonovanie kdekoľvek

Inžinieri vylepšili aj potláčanie hluku hovorov, ktoré využívajú algoritmy hlbokej neurónovej siete pre vylepšenie vlastného hlasu používateľ. Navyše vďaka Smart Audio Connection ponúkajú obohatený a pohodlný interaktívny zážitok. S algoritmom potlačenia hluku Deep Neural Network (DNN) dokážu FreeBuds Pro 2 presne rozpoznať mnoho rôznych scenárov, aby komplexne odfiltrovali nežiaduce okolité zvuky a zároveň zachovali čistotu hlasu užívateľa počas hovorov. To znamená, že si môžete užívať čistú kvalitu zvuku pri hlasových hovoroch alebo videohovoroch bez ohľadu na to, kde sa práve nachádzate.

Už žiadny hluk z okolia

Nová technológia potlačenia hluku pri hovoroch s názvom Pure Voice je založená na hybridnom systéme potlačenia hluku so štyrmi mikrofónmi v kombinácii s exkluzívnym algoritmom potlačenia hluku Deep Neural Network (DNN) od Huawei, ktorý umožňuje slúchadlám presne zachytiť ľudské hlasy, a zároveň zlepšujú potlačenie okolitého hluku. Na základe tohto algoritmu budú používatelia môcť zreteľne počuť hlasy pri hovoroch aj v nepriaznivom prostredí, ako je podzemie, hlučný podnik alebo zvuky z vonkajšieho prostredia. Navyše, funkcia potlačenia hluku počas hovorov nie je vyhradená len bežným hlasovým hovorom, ale jej výhody využijete aj pri ďalších komunikačných aplikáciách.

Huawei FreeBuds Pro 2 dokonale spájajú umenie s technológiou a predstavujú prelom v inovácii v rôznych aspektoch vrátane farby, štruktúry, stability slúchadiel a ich puzdra, aby redefinovali myšlienku kvalitných TWS slúchadiel v dizajnovo atraktívnom kabáte.

Značky: