Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Huawei FreeBuds Pro 2 sú novým prírastkom do rodiny bezdrôtových slúchadiel od Huawei, ktoré sa pýšia vynikajúcim zvukovým výkonom, vylepšeným systémom pre aktívne potlačenie hluku a zároveň sa na mieru prispôsobia vášmu zvukovodu.

Slúchadlá boli vyvinuté v úzkej spolupráci s firmou Devialet, aby ponúkli ten najlepší zážitok z počúvania a aby boli spokojní s ich vynikajúcou kvalitou aj tí najnáročnejší. Počúvanie hudby z týchto slúchadiel tak dostáva úplne nový rozmer.

Naše zdravie aj psychická pohoda sú ovplyvnené rôznymi faktormi, jedným z týchto faktorov je aj hudba. Počúvanie hudby v tele zvyšuje produkciu endorfínov, hormónov šťastia, ktoré sa vyplavujú do tela a zaháňajú tak zlú náladu. Upokojujúca hudba navyše odbúrava stres. Zároveň hudba dokáže vyvolať určitú náladu, pocity, afekty alebo zmeny správania. Dokáže nám dodať pocit pokoja, pozitívnej energie, umožňuje nám premýšľať alebo nás vybudiť k akcii. Kvalitné slúchadlá sú teda dôležitým spoločníkom pre väčšinu ľudí. Každý z nás ocení nielen kvalitu celkového zvuku, ale aj autentickosť jednotlivých hudobných nástrojov v danej skladbe. To si uvedomuje aj spoločnosť Huawei, ktorá sa u novej generácie slúchadiel Huawei FreeBuds Pro 2 snažila dosiahnuť tú najautentickejšiu a najvernejšiu podobu zvuku.

Prvotriedna technológia pre ešte lepší zážitok

Huawei FreeBuds Pro 2 sú vhodnými slúchadlami aj pre tie najnáročnejších poslucháčov. Svojim užívateľom prináša pokročilé aktívne potlačenie hluku, vďaka technológii Intelligent Dynamic ANC 2.0, ktorá dokáže eliminovať zvuky aj hlučných leteckých motorov a potlačiť všetok nežiaduci šum. Technológia Triple Adaptive EQ potom dokáže vyladiť zvuk podľa štruktúry zvukovodu, polohy pri nosení a úrovne hlasitosti, čím zaisťuje personalizovaný zvuk vysokej úrovne. Pýšiť sa môžu tiež novým Hi-Res Dual Sound systémom. Ide o systém dvoch meničov, kedy je jeden dynamický a druhý s planetárnou membránou, vďaka čomu dokážu zahrať basové aj výškové tóny oddelene a pritom v dokonalej súhre. Výsledkom je široký rozsah od 14 Hz do 48 kHz.

Prudké basy a krištáľovo čistý zvuk

“Dokonale vyladený zvuk je dôkazom prospešného partnerstva medzi Huawei a firmou Devialet, ktorá do slúchadiel integrovala svoj štýl Shaping Sound a vytvorila tak silné basy s detailnou a čistou kvalitou zvuku. A vďaka výkonnej štvormagnetovej dynamickej budiacej jednotke je prechod z nízkych frekvencií do stredných plynulejší,” komentuje novú vlajkovú loď medzi slúchadlami Jiří Burian, hudobný producent a hudobník, českému aj slovenskému publiku známy vďaka svojmu projektu Kapitán Demo.

Huawei FreeBuds Pro 2 sú dostupné v troch farbách – Silver Blue pripomínajúcu nočnú oblohu, Silver Frost s kovovým leskom a elegantnú Ceramic White. Všetky farebné prevedenia sú v predaji u maloobchodných predajcov za rovnakú cenu, a to 199 eur.

Značky: