Huawei dnes oficiálne potvrdil, že okrem nových smartfónov spoznáme aj čerstvý prírastok v rodine tabletov s označením MediaPad M6.

Na základe predošlých informácií je možné, že výrobca počas konferencie predstaví až dva varianty MediaPad M6. Prvý z modelov by mal prísť s 8,4-palcovým displejom a druhý model vyššej triedy by mal disponovať až 10,7-palcovým displejom.

Očakáva sa, že obidva tablety oproti svojim predchodcom prídu s výraznými vylepšeniami, ktoré by sa mali prejaviť nielen v oblasti dizajnu, ale aj po technickej stránke. Jeden z kľúčových rozdielov medzi MediaPad M5 a M6 bude spočívať v čipsete. Na rozdiel od MediaPad M5 budú obidva modely „M6-tiek“ poháňané najnovším čipom z produkcie Huaweiu – Kirin 980.

Tabletová novinka v 10,7-palcovej verzii prinesie aj zlepšenie v pamäti RAM.Pokým aktuálny model má hraničnú 4 GB RAM-ku, novinka môže debutovať s minimálne 6 GB pamäte RAM. V dizajne sa takisto udialo zopár zásadných zmien, ktoré zahŕňajú tenké rámiky okolo displeja a chýbajúce domovské tlačidlo. Oficiálny dizajn tabletu Huawei MediaPad M6 bol už pred nejakým časom zverejnený na stránke JD.com.

Pokiaľ všetko zosumarizujeme, tak Huawei už tento piatok 21.júna, predstaví až päť zariadení – Nova 5i, Nova 5, Nova 5 Pro, MediaPad M6 8.4, ako aj MediaPad M6 10.7.

Zdroj: PlayFulDroid

Prečítajte si aj:

Recenzia Lenovo Tab P10: Android tablet za dobrú cenu

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.