Služba MeeTime je k dispozícii v obchode AppGallery.

Huawei rozširuje dostupnosť funkcie MeeTime, ktorá na vybraných európskych trhoch debutovala s nadstavbou EMUI 10.1. MeeTime je priamou konkurenciou pre FaceTime od Applu a funguje na rovnakom princípe – prináša bezplatné videohovory medzi zariadeniami značky Huawei.

Môžeme polemizovať, či svet potrebuje ďalšiu službu na videohovory – komunikovať cez video môžete prostredníctvom služieb, ako je Skype, WhatsApp, Messenger, Viber či Signal, ktoré sa neobmedzujú na jednu platformu alebo jedného výrobcu.

Bez ohľadu na to, MeeTime môže niekomu vyhovovať. Službu je možné prepojiť s Huawei kontom, čo zjednodušuje proces prihlasovania sa a jej používanie. Prepojenie s Huawei ID takisto umožňuje jednoduché používanie v celom ekosystéme zariadení, ako je Huawei televízor alebo inteligentný reproduktor. Škoda len, že tieto zariadenia nie sú zatiaľ na Slovensku k dosopzícii.

MeeTime je aktuálne dostupný pre vybrané smartfóny v obchode AppGallery. Pokiaľ vám aplikačný obchod od Huawei zatiaľ túto službu neponúka, overte jej dostupnosť o pár dní. My sme si MeeTime bez problémov nainštalovali do smartfónu Mate 40 Pro a potvrdzujeme jeho funkčnosť.

Zdroj: vlastné

Prečítajte si aj:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit