K dispozícii je v troch farbách.

Huawei začal na Slovensku predávať telefón Huawei nova 5TDetailne sme o ňom písali v tomto článku. Vo výbave má 6,26-palcový IPS Full HD+ displej s dierou v displeji a procesor Kirin 980.

Na Slovensku je v predaji konfigurácia so 6 GB RAM a 128 GB úložiskom. Nova 5T ponúka aj 32 Mpx predný fotoaparát a zadný fotoaparát v zložení 48 Mpx hlavný fotoaparát (f/1.8) + 16 Mpx ultraširokouhlý fotoaparát (f/2.2) + 2 Mpx makro senzor a 2 Mpx hĺbkový senzor.

Huawei Nova 5T

Huawei nova 5T

Za 449 eur

Telefón má vo výbave 3750 mAh batériu a USB-C port s 22,5 W nabíjaním SuperCharge. Predinštalovaný je Android 9 s Google službami, aktualizácia na Android 10 je v príprave.

Oficiálna cena pre slovenský trh je 449 eur. V predaji od tohto týždňa v troch farebných variantoch – čiernej farbe, v modrom prevedení Crush Blue a vo fialovej verzii Midsummer Purple, ktorú si môžete pozrieť aj na fotke nižšie.

Huawei Nova 5T

Huawei nova 5T

Zdroj: TS Huawei

Prečítajte si aj:

Huawei uvedie do predaja inteligentné hodinky, slúchadlá a nové smartfóny: Poznáme ceny a dostupnosť na Slovensku (VIDEO TOUCHIT)

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit