Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Od svojho vzniku sa séria nova od Huawei teší veľkej obľube najmä medzi mladšou generáciou zákazníkov.

To však nie je žiadnym prekvapením – ide totiž o dobre navrhnuté smartfóny vybavené vynikajúcimi fotoaparátmi. Model Huawei nova 9 SE zdedil estetiku a silný výkon svojich predchodcov a predstavuje tak skvelú voľbu pre mladých používateľov.

Štýlový dizajn, ktorý zaujme

Dizajn telefónu Huawei nova 9 SE bol navrhnutý podľa rovnakých estetických štandardov, ako jeho predchodcovia a disponuje displejom Huawei FullView s mimoriadne úzkymi okrajmi s hrúbkou iba 1,05 mm. To všetko dokonale dopĺňa ultratenké telo smartfónu s hrúbkou len 7,94 mm. Typický dizajn s kruhovým hviezdicovým reliéfom prechádza u modelu Huawei nova 9 SE ďalšou premenou a posúva tento ikonický vzhľad na ešte vyššiu úroveň.

Estetický vzhľad, na ktorom si mladí ľudia zakladajú najviac, je osobitý, pútavý a decentne odvážny. Aj preto je Huawei nova 9 SE k dispozícii v troch farebných prevedeniach: Crystal Blue, Pearl White a Midnight Black, aby tak uspokojil potreby mladých ľudí aj po stránke farebného a štýlového módneho doplnku.

Fotoaparát pre každý okamih

Telefón je vybavený kamerovým systémom AI Quad Camera, ktorý sa skladá zo 108Mpx hlavného fotoaparátu, 8Mpx ultraširokouhlého objektívu, 2Mpx objektívu Bokeh a 2Mpx makroobjektívu. Pôsobivých 108Mpx hlavného fotoaparátu s mimoriadnym rozlíšením umožňuje používateľom popustiť uzdu svojej kreativite a zachytiť tak všetko do najmenších detailov.

Huawei nova 9 SE umožňuje fotografovanie vo všetkých situáciách. Pokiaľ fotíte rozsiahle scenérie, ultraširokouhlý fotoaparát vám umožní zaznamenať všetko v rámci jedného záberu, a to vďaka zornému poľu 112 stupňov. Naopak, makroobjektív zachytí každý jasne viditeľný detail a hĺbkový fotoaparát zase zúročí efekt veľkej clony, vďaka ktorej bude snímka pôsobiť hlbšie. Tak či onak, Huawei nova 9 SE zachytí a uchová všetky detaily a postará sa o to, aby bola každá spomienka zaznamenaná s maximálnou čistotou objektívu.

Parťák pre vlogerov

S videokamerou Huawei nova 9 SE nebolo natáčanie vlogov nikdy jednoduchšie. Bez ohľadu na to, či ste práve na výlete, alebo len chcete zaznamenať váš bežný deň, s Huawei nova 9 SE môžete zhotovovať videá z najrôznejších uhlov kedykoľvek a kdekoľvek.

Kamera podporuje funkciu súčasného nahrávania z prednej aj zadnej strany telefónu, takže používatelia môžu bez problémov natáčať naraz z odlišných perspektív a ukladať záznam do jedného súboru. Či už ide o krátke video na TikTok alebo videoblog na YouTube, smartfón zjednoduší proces tvorby videa a šetrí čas, ktorý by museli venovať zložitému strihu.

Batéria, na ktorú sa môžete spoľahnúť

Rýchle nabíjanie je medzi používateľmi stále žiadanejšie. S technológiou 66W nabíjania SuperCharge je možné smartfón dobiť na 60% už za krátkych 15 minút alebo úplne za 36 minút. Pokiaľ teda trvá vaša ranná rutina rovnako tak dlho, ako plné nabitie batérie, nebudete už nikdy musieť riešiť, že ste zabudli dať smartfón cez noc nabiť.

Ako ďalšiu inováciu prináša nova 9 SE batériu, ktorá sa teší o 10 percent vyššej kapacite a tiež o 5 percent dlhšej životnosti cyklu v porovnaní s predchádzajúcimi generáciami.

Intuitívne prostredie, ktoré uľahčí prácu

S novou optimalizáciou EMUI 12 ponúka Huawei nova 9 SE výnimočne plynulé používateľské prostredie. Prostredníctvom EMUI 12 zjednotila spoločnosť Huawei jednotlivé menu do jediného ovládacieho panelu. Potiahnutím prsta po obrazovke sa ovládací panel otvorí a umožní rýchly prístup do nastavenia prehrávania zvuku, Wi-Fi a Bluetooth, bez nutnosti odchádzať z aktuálnej obrazovky.

Zároveň sa tým zjednodušuje správa viacerých pripojených zariadení. Nezáleží, či sa pripojíte k bezdrôtovým slúchadlám Huawei, reproduktorom alebo zariadeniam Huawei Vision, vždy môžete všetko ovládať z jedného jediného rozhrania.

Huawei nova 9 SE je možné zakúpiť vo vybraných internetových obchodoch a kamenných predajniach za 349 eur. V priebehu apríla bude novinka dostupná aj u vybraných operátorov.