Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Nový smartfón Huawei nova 9 SE je v predaji už aj u slovenských operátorov.

Okrem pôsobivého designu, špičkovej výdrže batérie a rýchleho nabíjania ponúkne široký výber aplikácií, ktoré nájdete v obchode AppGallery. Teraz navyše môžete získať až 50 GB cloudového úložiska na zálohovanie vášho nového smartfónu na prvý mesiac úplne zadarmo.

Nedávno predstavená novinka Huawei nova 9 SE prichádza s predinštalovaných obchodom s aplikáciami priamo od výrobcu. Huawei AppGallery svojim používateľom aktuálne ponúka viac ako 187 000 aplikácií, z ktorých si vyberie naozaj každý. Fitness nadšenci si určite obľúbia aplikáciu Huawei Health (Zdravie), ktorú jednoducho prepojíte so smart hodinkami a posuniete tak svoje športové výkony o level vyššie. Na svoje si prídu aj vášniví hráči, a to vďaka Huawei GameCentre. Vlogeri a fotografi si zase zamilujú aplikáciu Petal Clip, pomocou ktorej môžu do svojich digitálnych diel pridávať špeciálne efekty a titulky.

S Petal Maps sa už nestratíte

Jednou z užívateľsky obľúbených aplikácií je aj navigačná aplikácia Petal Maps, vďaka ktorej sa už nikdy nestratíte, bez ohľadu na to, či ste v aute, na bicykli, presúvate sa pešo alebo cestujete mestskou hromadnou dopravou. Petal Maps si do svojich smartfónov stiahlo už viac ako 20 miliónov používateľov. Aplikácia je populárna okrem iného aj vďaka presnosti zamerania a 3D vizualizácii. Pokiaľ vlastníte smart hodinky, aplikáciu Petal Maps môžete ovládať aj prostredníctvom nich. Petal Maps sú navyše prepojené s aplikáciou Bolt – objednávanie taxíka vďaka tomu nebolo nikdy jednoduchšie.

Zálohovanie je základ

Jednou z najdôležitejších vecí pri kúpe nového telefónu je nastavenie zálohovania všetkých dát. Akonáhle začnete s nastavovaním smartfónu Huawei nova 9 SE, nezabudnite sa prihlásiť do Huawei Mobile Cloud App. Vďaka tejto aplikácii budú vaše kontakty, fotky a videá starostlivo zálohované na jednom mieste. Ako bonus k novému telefónu si pre nových majiteľov modelu nova 9 SE Huawei pripravil špeciálnu akciu – teraz môžete získať až 50 GB úložiska na zálohovanie vášho nového telefónu na prvý mesiac úplne zadarmo.

Majte prehľad o svojom zdraví

S novým telefónom nova 9 SE môžete mať pod palcom aj svoje zdravie. Za pomoci aplikácie Zdravie (Huawei Health) si môžete nastaviť nové fitness ciele a sledovať tak svoj progres. Okrem merania srdcového tepu a zaznamenávania športových aktivít ako je chôdza, behanie a jazda na bicykli, môžete monitorovať aj svoju váhu a sledovať kvalitu vášho spánku. Žiť zdravým životným štýlom nikdy nebolo ľahšie.

V predaji už aj u operátorov

Huawei nova 9 SE je v predaji u maloobchodných predajcov a mobilných operátorov Telekom a O2. Dnešným dňom (13.4.) zaraďuje novinku do ponuky aj Orange. Odporúčaná cena smartfónu je 349 eur a k dispozícii je v troch farebných prevedeniach: Crystal Blue, Pearl White a Midnight Black.