Povolí inštalovať aplikácie tretích strán.

Vo svete nositeľnej elektroniky je poväčšine na výber z dvoch možností. Môžete získať buď skvelú výdrž batérie, alebo dobrú ponuku aplikácií tretích strán. Hodinky od Huawei sa doteraz radili k prvej skupine a svoju prácu si odvádzali celkom dobre. 

Zariadenia s Wear OS a Apple Watch sa nachádzajú v druhej skupine a ponúkajú väčší výber aplikácií, no výdrž je o niečo horšia. Zaužívané trendy sa však menia, pretože aj Huawei v súčasnosti povoľuje pre svoje inteligentné hodinky inštalovať aplikácie tretích strán (Huawei Watch GT2 Pro). Huawei s českým vývojárom Fitify Workouts ukazuje nové možnosti platformy. Aplikácia Fitify pre inteligentné hodinky je rozšírením aplikácie pre smartfóny, ktorá sa nachádza v AppGallery (aj v Obchode Play). 

Fitify obsahuje databázu s viac ako 900 cvičeniami a má viac ako 200 miliónov dokončených tréningov od 10 miliónov používateľov zo 170 krajín. Aplikácia bola vytvorená pomocou piatich integračných súprav vyvinutých Huawei Mobile Services a čínska spoločnosť si kladie za cieľ poskytnúť „komplexnú operačnú podporu pre všetkých poskytovateľov obsahu“, ktorí majú záujem o vydanie aplikácie pre nositeľné zariadenia Huawei a Honor.  

Čoskoro sa tak môžeme dočkať väčšieho počtu aplikácií tretích strán, ktoré budú určené pre rôzne inteligentné hodinky od Huawei.

Zdroj: GSMArena

Prečítajte si aj:

Tréner Garmin: S profesionálnym trénerom až do Finále (2. časť)

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.