Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Dizajnový smartfón Huawei P20 Pro bude od 1. decembra v ponuke v špeciálnom balíčku spolu s inteligentnými hodinkami Huawei Watch GT za zvýhodnenú cenu 799 eur. Ponuka platí u predajcov NAY a Planeo do konca decembra.

Huawei Watch GT sú najnovšou generáciou inteligentných hodiniek čínskeho výrobcu. Sú vyrobené z kombinácie keramiky a nerezovej ocele, ktorá je ošetrená DLC povrchovou úpravou, vďaka čomu sľubuje trvanlivosť po dobu niekoľkých desiatok rokov. Okrúhly AMOLED displej s veľkosťou 1,39 palca ponúka krásne farby a široké spektrum pozorovacích uhlov. Veľkou výhodou je aj ich mimoriadna výdrž: vďaka inteligentnému algoritmu šetrenia energie vydržia bez potreby nabíjania až po dobu 2 týždňov.

 

Model P20 Pro v dizajnovom balení skrýva osvedčenú porciu pokročilých funkcií, ktoré uspokoja aj náročných používateľov. O dostatok výkonu sa stará osemjadrový procesor Kirin 970 a až 128 GB pamäťové úložisko. Huawei P20 Pro je osadený trojitým fotoaparátom, vytvoreným v spolupráci so značkou Leica. K dokonalému obrazu za každých okolností prispieva tiež tiež pokročilá funkcia umelej inteligencie. 

 

Značky: