Asociácia TIPA ocenila jeho fotoaparát.

Huawei P30 Pro je smartfón, ktorého hlavným lákadlom je fotoaparát. Zistili sme to počas nášho testovania a potvrdzujú to aj medzinárodné úspechy novinky. Vlajková loď od Huawei nedávno získala 112 bodov v rebríčku DxOMark a najnovšie aj prestížne ocenenie TIPA World Awards.

TIPA združuje 28 popredných fotografických časopisov z 15 krajín sveta a pravidelne udeľuje ocenenia World Awards. Tie sú považované za najvýznamnejšie ocenenie fotografickej techniky. Huawei P30 Pro vyhral kategóriu „Best Photo Smartphone“ a to už tretí rok za sebou. TIPA tvrdí, že novinka od Huawei svojimi foto schopnosťami predstihla konkurenciu.

Pripomeňme, že P30 Pro ponúka hlavný fotoaparát s rozlíšením 40 Mpx a snímačom Huawei SuperSpectrum, ultra širokouhlý objektív s rozlíšením 20 Mpx a teleobjektív s rozlíšením 8 Mpx a 5× optickým priblížením. Vo výbave je aj Huawei Time-of-Flight (ToF) kamera, ktorá sa stará o zachytávanie hĺbky pre ešte lepší bokeh efekt. Ďalšie detaily nájdete v našej podrobnej recenzii.

Zdroj: Huawei

Prečítajte si aj:

Recenzia Huawei P30 Pro: To si fotil fotoaparátom? (redakčné VIDEO)

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit