Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Okrem množstva inováciami nabitých funkcií, ktorými je vybavený nový Huawei P50 Pocket, je rovnako veľkým lákadlom jeho samotný dizajn. Tento luxusný smartfón s ohybným displejom očarí po stránke dizajnového riešenia aj konštrukčného spracovania. Za zmienku stojí aj fakt, že ide o jediný smartfón na trhu, ktorý sa môže pochváliť doplnkovým okrúhlym displejom.

Huawei P50 Pocket je najnovším prírastkom série Huawei P. Má jedinečný skladací mechanizmus, ktorý ponúka výnimočný užívateľský zážitok, či už je zloženom stave, alebo nie. Bezpochyby zásadný podiel pozornosti si pre seba zaberá práve jeho kompaktné prevedenie. Aj napriek svojej elegantnej vreckovej veľkosti je výkonný vo vnútri aj navonok. Kompaktná podoba smartfónu je odpoveďou na túžbu užívateľov po menších, prenosnejších a výkonnejších zariadeniach.

Plný výkon v kompaktnom zariadení

Dostupný je v dvoch prevedeniach, prémiovej zlatej a striebornej so štruktúrou, pre ktorú vzali dizajnéri inšpiráciu brúseného diamantu. Na vonkajšej strane mobilného telefónu sú umiestnené dva kruhové moduly typické pre rad Huawei P50. V jednom module sa ukrýva malá obrazovka, ktorá užívateľom poskytne najdôležitejšie informácie aj v zloženom režime, a druhý zase ponúkne súbor kvalitných fotoaparátov.

Externý displej s rozmerom 1“ bol navrhnutý na poskytnutie základného prehľadu upozornení a tiež na ovládanie niektorých aplikácií, ako napríklad hudobného prehrávača, kalendára či prijímania hovorov. Vďaka nemu si užívatelia môžu napríklad jednoducho zaobstarať selfie pomocou vonkajšieho fotoaparátu a vytvoriť tak vysokokvalitnú snímku. Vnútorný, a teda hlavný OLED displej má veľkosť 6,9“ a široký pomer strán v pomere 21:9 poskytuje pohlcujúce vizuálne zážitky. Jeho prednosťami sú aj rýchla obnovovacia frekvencia, eliminácia odleskov vďaka vrstve Nano Optical, rozsah cez 1 miliardu farieb, a predovšetkým úplne plynulý prechod zloženej verzie na plne funkčný smartfón.

Séria P50 prináša to najlepšie

Po boku Huawei P50 Pocket prichádza ďalšia mimoriadne pokročilá verzia série P – Huawei P50 Pro. Tento prémiový šikovný telefón uspokojí aj tých najnáročnejších užívateľov. Nadšencov do fotografovania si určite získa svojou schopnosťou robiť snímky, ktoré dosahujú profesionálne kvality, a to či už ide o farbu, alebo ostrosť. Jeho 6,6-palcový OLED displej bol individuálne vyladený tak, aby zobrazoval prírodné farby bez skreslenia. Huawei P50 Pro je navrhnutý tak, aby bol ľahší, užší a ľahšie padol do ruky, no zároveň poskytoval ešte výkonnejšiu batériu.

Či už dáte prednosť skladacej verzii alebo tej klasickej, v každom prípade máte v rukách vyspelé zariadenie plné pokročilých funkcií a inovácií, a to ako po stránke prepracovaného dizajnu, tak aj znamenitého výkonu.

Ako ich získať?

Huawei P50 Pro a P50 Pocket sú na Slovensku dostupné v predpredaji v zvýhodnených balíčkoch u vybraných predajcov od 26. januára, pričom štart predaja je naplánovaný na 7. februára 2022. Odporúčaná maloobchodná cena top modelu P50 Pro je 1 199 eur a skladacieho P50 Pocket je 1 399 eur.

Pri kúpe v sieti predajní NAY teraz navyše dostanete zaujímavé darčeky. K Huawei P50 Pro dostanete slúchadlá Huawei FreeBuds Pro, k Huawei P50 Pocket zas dizajnové slúchadlá v tvare rúžu Huawei FreeBuds Lipstick. Táto ponuka platí do 7. februára 2022.

Prečítajte si aj:

Značky: