Novinky dostanú lepší fotoaparát, displej a herné schopnosti.

Portál gsmarena priniesol informáciu, podľa ktorej budú vlajkové lode radu P50 predstavené koncom marca – konkrétne sa spomínajú dátumy 26. 3., 27. 3. alebo 28. 3. 2021.

Gsmarena sa vo svojej správe odvoláva na používateľa @RODENT950, ktorý pravidelne na sociálnej sieti Twitter zverejňuje informácie z kuchyne Huawei. RODENT950 tvrdí, že Huawei sfinalizoval dizajn telefónov a čoskoro ich začne masovo vyrábať.

Vlajkové lode radu P50 budú dostupné v troch verziách – P50, P50 Pro a P50 Pro+. RODENT950 prezradil, že základný model predstavuje novú lite verziu a bude vybavený procesorom Kirin 9000E. Zvyšné dva modely budú využívať Kirin 9000, pričom verzia Huawei P50 Pro je definovaná ako „nový základný model„. Uvidíme, či sa to prejaví aj na cenách telefónov.

RODENT950 tiež uvádza, že hlavným lákadlom nových telefónov má byť kvalitný displej, nové fotografické technológie a herné funkcie. Telefóny budú využívať OLED obrazovky, spomínajú sa dodávatelia LG, Samsung a BOE.

Zdroj: gsmarena, twitter

Prečítajte si aj:

Huawei telefóny: Toto sú moje skúsenosti zo života bez Google služieb v roku 2020

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit